Table of Contents:

  1. Hvad betyder Isabela?
  2. Hvor stammer navnet Vincent fra?
  3. Hvor kommer navnet Isabella fra?
  4. Hvor blev Vincent døbt?
  5. Hvad hedder prins Vincent?

Hvad betyder Isabela?

Isabella er et pigenavn, som stammer fra det vestlige Middelhavsområde. Dets oprindelse er derudover ukendt, men meget taler for, at det kommer af "Isis bella", der er på linje med "Gud er stor" eller "Allah Akbar", men hvor "bellus" refererer til hendes feminitet.

Hvor stammer navnet Vincent fra?

Den franske og spanske udgave af navnet er Vicente, alle er afledninger af det latinske navn Vincentius. Navnet betyder "at erobre", fra det latinske "vincere". Ca. 450 drenge/mænd hedder Vincent til fornavn i Danmark i 2011.

Hvor kommer navnet Isabella fra?

Betydning og oprindelse Isabella har sin oprindelse fra det spanske, iitalienske og portugisiske navn Elisabeth. Elisabeth er hebrarisk og kan betyde “Gud er fuldkommen” eller “den der ære Gud”. Ofte bruges kælenavnet Bella, som er italiensk og betyder “smuk”.

Hvor blev Vincent døbt?

Dåb og navngivning Prinsen og hans tvillingesøster Prinsesse Josephine blev døbt den 14. april 2011 i Holmens Kirke. Han og tvillingesøsteren, Prinsesse Josephine, blev døbt af kongelig konfessionarius Erik Norman Svendsen. Han fik navnet Vincent Frederik Minik Alexander.

Hvad hedder prins Vincent?

Vincent Frederik Minik Alexander, Prins til Danmark, greve af Monpezat, er søn af D.K.H. Kronprinsen og Kronprinsessen.