Table of Contents:

  1. Hvor mange Matrix Film er der?
  2. Hvordan sluttede Matrix 3?
  3. Hvem har lavet The Matrix?
  4. Hvad er singulær matrix?
  5. Er matrix regulær?
  6. Hvorfor kan jeg ikke se Matrix på HBO Max?
  7. Hvornår kommer Matrix 4 på HBO?

Hvor mange Matrix Film er der?

The Matrix1999 The Matrix Reloaded2003The Matrix Revolutions2003The Matrix Resurrections2021 Matrix/Film

Hvordan sluttede Matrix 3?

The Architect introduceres i klimakset til 'Reloaded' som the matrix' alfaderlige skaber. I en film, som byder på biljagt med tvillingespøgelser, hede kys med Hades' kone Persephone og slagsmål med hundredvis af Agent Smiths, slutter filmen med en fem minutter lang monolog om den frie vilje.

Hvem har lavet The Matrix?

Lana Wachowski (født den 21. juni 1965) og Lilly Wachowski (født den 29. december 1967) er polsk-amerikanske filminstruktører, og de har instrueret deres film sammen. De er mest kendt som skaberne af Matrix-trilogien.

Hvad er singulær matrix?

Matricer, der ikke har en invers matrix kaldes for singulære matricer.

Er matrix regulær?

Elementære matricer er regulære En elementær matrix er regulær. Dens inverse matrix er den elementære matrix som svarer til den omvendte rækkeoperation.

Hvorfor kan jeg ikke se Matrix på HBO Max?

Det er dog ikke HBO Max, der er ejet af Warner, der viser filmen. I stedet får den premiere som en såkaldt PVOD-udgivelse, hvor man betaler et (forhøjet) beløb for filmen. Ifølge flatpanels.dk er det p.t. kun Blockbuster.dk der har bekræftet, at de sætter filmen til salg. Prisen bliver 249 kroner.

Hvornår kommer Matrix 4 på HBO?

Alle de første tre Matrix-film er tilgængelige på HBO Max, og fra den 8. februar kan du også streame The Matrix Resurrections på tjenesten.