Table of Contents:

  1. Hvad betyder navnet Piper?
  2. Kan man hedde perle?
  3. Hvad er en perle?
  4. Hvad betyder mit navn Pernille?
  5. Hvor mange hedder Veronica?
  6. Hvad er perler et symbol på?
  7. Hvem sagde perle?
  8. Hvilket land kommer navnet Marie fra?
  9. Hvor kommer navnet Veronica fra?

Hvad betyder navnet Piper?

Piper: Er af engelsk oprindelse, med betydningen “fløjtespiller”.

Kan man hedde perle?

Der er masser af babynavne blandt luksuriøse brands og ædelstene. Din baby er din guldklump, og hvorfor ikke afspejle, hvor dyrebar dit barn er for dig ved at vælge et passende (og luksuriøst) navn? Find for eksempel inspiration blandt ædelsten som Safir, Diamond, Rubin eller Perle.

Hvad er en perle?

En perle er betegnelsen for et stykke materiale med hul. I ordets oprindelige betydning er en perle et sjældent og kostbart naturprodukt skabt i og af en østers, men i dag benyttes ordet perle også for lignende, kunstigt fremstillede genstande.

Hvad betyder mit navn Pernille?

Pigenavnet Pernille stammer fra Petronella, som er afledt af drengenavnet Petros - græsk for "klippe". Navnet er parallelform til drengenavnene Per og Peter. Varianter i dansk anvendelse omfatter Pernilla og Pernelle.

Hvor mange hedder Veronica?

Veronica er et pigenavn, der stammer fra latin. Navnet forekommer på dansk også i formen Veronika og Veronique, og omkring 650 danskere bærer et af disse navne ifølge Danmarks Statistik.

Hvad er perler et symbol på?

Perler symboliserer rigtigt mange ting – bl. a. uskyld, skønhed, rigdom, fuldkommenhed (grundet dens runde form), frugtbarhed og (gen)fødsel. Ligesom med månestenen er perlen også ofte blevet forbundet med månen.

Hvem sagde perle?

Hanne Bech Hansen
UdmærkelserHellige skats orden, Den Islandske Falkeorden, ridder af Dannebrog (1989), Bundesverdienstkreuz, kommandør af 1. grad af Dannebrog (2005) med flere
Information med symbolet hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds. [ redigér på Wikidata ]

Hvilket land kommer navnet Marie fra?

Marie er den danske form af Maria, som kommer af det hebraiske navn Mirjam, der betyder 'den skønne'. Navnet Marie (Maria) bliver i nogle katolske lande brugt som mellemnavn til drenge, eks. den tyske forfatter Erich Maria Remarque () og den franske filosof Francois Marie Voltaire ().

Hvor kommer navnet Veronica fra?

"Hende som bringer sejren" (græsk opr.) Sandt billede (kristen opr.) Veronica er et pigenavn, der stammer fra latin. Navnet forekommer på dansk også i formen Veronika og Veronique, og omkring 650 danskere bærer et af disse navne ifølge Danmarks Statistik.