Table of Contents:

 1. Hvad betyder Thessa?
 2. Hvad betyder Tess?
 3. Hvor stammer Tessa fra?
 4. Hvad var Tessas første sang?
 5. Hvad er Tessas baggrund?
 6. Kan Tessa rappe?
 7. Hvad handler Tessas sange om?
 8. Hvad synger Tessa om?
 9. Er Tessa fra Bogense?
 10. Hvornår er Tessa født?
 11. Hvad er Tessas mest kendte sange?
 12. Hvilken by kommer Tessa fra?
 13. Hvad er Tessas rigtige navn?
 14. Hvilken by bor Tessa i?

Hvad betyder Thessa?

Tessa er et fornavn (kortform af Theresa). Det kan også henvise til: Tessa (rapper) – dansk rapper. Tessa (flod) – norsk flod.

Hvad betyder Tess?

Det mærkelige navn TESS skyldes, at det er et akronym for Transiting Exoplanet Survey Satellite, altså en satellit som kortlægger exoplaneter ved at observere, hvorledes de formørker deres stjerner. Helle og Henrik Stub er begge cand.

Hvor stammer Tessa fra?

Tessa (rapper)
Tessa
FødtTheresa Ann Fallesen 8. september 1997 (24 år) Askerød, Danmark
StatsborgerDanmark
GenreRap
BeskæftigelseRapper

Hvad var Tessas første sang?

I juni 2019 udgav hun sin debut-single "Snakker for Meget", og kort efter live-debuterede hun til åbningsfesten ved Countdown Scenen på Roskilde Festival. I september 2019 udgav Tessa sin anden single "Okay" og sin første musikvideo.

Hvad er Tessas baggrund?

Baggrund. Tessa, som har det borgerlige navn Theresa Ann Fallesen, voksede op i Askerød i Hundige. Området er flere gange blevet beskrevet som en ghetto, selvom det teknisk set er fjernet fra ghettolisten.

Kan Tessa rappe?

”Jeg tænkte: Hvis hun rent faktisk også selv kan rappe, så er der rigtig stort potentiale her. Det var jeg nødt til at finde ud af. Derfor kontaktede jeg Tessa for at høre, om hun ikke ville være med i projektet Urban Grrls. Det viste sig, at min mavefornemmelse havde været helt rigtig.

Hvad handler Tessas sange om?

I sangen vender Tessa op og ned på kønsrollerne og tager med stærk hånd ejerskab over sin seksualitet, når hun rapper: ”Rollerne er vendt rundt, Barbie rykker Ken rundt.” I singlen tager Tessa de unges udbredte talemåde ”sådan der” til sig og skaber et hit, der som hun selv fortæller:”(..) handler om sex.

Hvad synger Tessa om?

Tessa er proletar, men alt lortet fra opvæksten, livet på gaden, overgrebene, mobningen, ensomheden og fattigdommen er det, som skaber stjernen Tessa fra 26. Hiphop har altid været en klassekamp på rim og en bevægelse fra bunden af samfundet mod toppen.

Er Tessa fra Bogense?

Jeg kommer fra Askerød i Hundige i den sydlige den af Blæstegnen.” Så et godt bud må være, at Tessa er født i den sidste halvdel af 1997.

Hvornår er Tessa født?

8. september 1997 (24 år)Tessa / Fødselsdato

Hvad er Tessas mest kendte sange?

Singler
 • "Snakker For Meget" (2019)
 • "Okay" (2019)
 • "Ben" (2019)
 • "Fuck Dem Freestyle" (2019)
 • "Sjakalina" (2019)
 • "Så'n der" (2020)
 • "Glo på mig" (2020)
 • "Bål" (2020)

Hvilken by kommer Tessa fra?

Tessa, som har det borgerlige navn Theresa Ann Fallesen, voksede op i Askerød i Hundige. Området er flere gange blevet beskrevet som en ghetto, selvom det teknisk set er fjernet fra ghettolisten.

Hvad er Tessas rigtige navn?

Theresa Ann FallesenTessa / Fulde navn Theresa Ann Fallesen, bedre kendt som Tessa (født den 8. september 1997), er en guld- og platinsælgende dansk rapper.

Hvilken by bor Tessa i?

I 2019 vender det for Tessa. Hun er flyttet tilbage hjem til Askerød, hun arbejder som privat rengøringshjælp – og så dyrker hun sin store interesse: Rap-musikken, og særligt den amerikanske stjerne Nicki Minaj.