Table of Contents:

 1. Hvad står Puma for?
 2. Hvem ejer Puma og Adidas?
 3. Hvor stammer navnet Adidas fra?
 4. Hvem fandt på Adidas?
 5. Hvor mange ansatte har Puma?
 6. Hvor hurtig kan en Puma løbe?
 7. Hvor produceres Puma?
 8. Hvornår er Puma grundlagt?
 9. Hvem er størst Adidas eller Puma?
 10. Er der pumaer i Europa?
 11. Er Puma og Adidas brødre?
 12. Hvem er størst Puma eller Adidas?
 13. Hvornår blev Adidas grundlagt?
 14. Hvad står de tre Adidas striber for?
 15. Hvorfor har Adidas to logoer?

Hvad står Puma for?

Puma SE er et større tysk multinational firma der producerer sko, beklædning og udstyr til sport og idræt, som markedsfører sine produkter under navnet PUMA Firmaet er oprettet i 1924 under navnet Gebrüder Dassler Schuhfabrik, som blev grundlagt af Adolf og Rudolf Dassler.

Hvem ejer Puma og Adidas?

Puma er i dag ejet af franske PPR, mens Adidas har en lang række ejere, hvoraf ingen ejer mere end fem procent af aktierne.

Hvor stammer navnet Adidas fra?

Adidas AG, tysk sportsudstyrskoncern; hovedsæde i Herzogenaurach, Bayern. Den har sin oprindelse i Gebrüder Dassler, Sportschuhfabrik, grdl. 1924 af Adolf ("Adi") Dassler (1900-78) og broderen Rudolf (1905-74).

Hvem fandt på Adidas?

Adi Dassler grundlagde adidas 18. august 1949, fordi han ville gøre en forskel for sportsudøvere og deres præstationer.

Hvor mange ansatte har Puma?

PUMA supports over 14,000 employees across 120+ countries. The PUMA Group owns the brand PUMA, Cobra Golf and stichd, and is headquartered in Herzogenaurach, Germany.

Hvor hurtig kan en Puma løbe?

64 – 80 km/tPuma / Hastighed (Løbehastighed)

Hvor produceres Puma?

Tøj og sko fra Bestseller, Nike, Puma, Asics, Vans og North Face produceres på tekstilfabrikker i Cambodja, hvor syersker besvimer i hundredvis hvert år.

Hvornår er Puma grundlagt?

1948, Herzogenaurach, TysklandPuma SE / Grundlagt

Hvem er størst Adidas eller Puma?

Både Adidas og Puma er stadig hjemmehørende i den lille bayerske Byen Herzogenaurach, selvom Adidas er langt større målt på omsætning end Puma, som hovedsaglig er ejet af det franske luksusmærke Kering SA.

Er der pumaer i Europa?

Pumaen (latin: Puma concolor) er et kattedyr, der findes i Nord- og Sydamerika.

Er Puma og Adidas brødre?

Adolf " Adi " Dassler (3. november 1900 - 6. december 1978) var en tysk skomager, opfinder og iværksætter, der grundlagde det tyske sportstøjsfirma Adidas. Han var også den yngre bror til Rudolf Dassler, grundlægger af Puma.

Hvem er størst Puma eller Adidas?

Både Adidas og Puma er stadig hjemmehørende i den lille bayerske Byen Herzogenaurach, selvom Adidas er langt større målt på omsætning end Puma, som hovedsaglig er ejet af det franske luksusmærke Kering SA.

Hvornår blev Adidas grundlagt?

18. august 1949, Herzogenaurach, Tysklandadidas / Grundlagt

Hvad står de tre Adidas striber for?

Logoer i konstant udvikling De tre striber skal forestille et bjerg og symbolisere de udfordringer, atleter må overkomme – selvfølgelig med hjælp fra Adidas' komfortable og præstationsfremmende design. Adidas hvilede dog ikke på laurbærerne og allerede i 2005 skabte de deres mest minimalistiske logo til dato.

Hvorfor har Adidas to logoer?

Det andet logo blev skabt med henblik på at fremhæve mærkets rolle inden for elitesport. De tre striber skal forestille et bjerg og symbolisere de udfordringer, atleter må overkomme – selvfølgelig med hjælp fra Adidas' komfortable og præstationsfremmende design.