Table of Contents:

  1. Hvor kommer Nadia fra?
  2. Hvad skal Nadia Nadim?
  3. Er Nadim skadet?
  4. Hvor gammel er Nadia Nadim?
  5. Hvorfor er Nadim ikke med på landsholdet?
  6. Er Nadia Nadim blevet læge?
  7. Hvor mange penge tjener Nadia Nadim?
  8. Hvilke sprog kan Nadia Nadim tale?

Hvor kommer Nadia fra?

Nadia Nadim (f. 1988) er fodboldspiller på det danske kvindelandshold. Hun er født i Herat i Afghanistan og kom som 12-årig til Danmark som flygtning. Hun har spillet professionelt i bl.

Hvad skal Nadia Nadim?

Han bekræfter også, at Nadia Nadim har aflagt lægeløfte og således er klar til at kunne arbejde i faget. "Det er en del af uddannelsesforløbet, så det har hun formelt gennemført. Hun skal til USA igen i februar, så det er perfekt timet," siger afsnitslederen.

Er Nadim skadet?

Den succesfulde landsholdsstjerne kan ikke deltage, fordi hun er skadet. Og skaden er så alvorlig, at hun ikke kommer til at spille mere i 2021. Det meddeler hendes amerikanske klub, Racing Louisville, der på klubbens hjemmeside har skrevet Nadia Nadim på listen over spillere, der er skadet frem til 2022.

Hvor gammel er Nadia Nadim?

34 år (2. januar 1988)Nadia Nadim / Alder

Hvorfor er Nadim ikke med på landsholdet?

Ærgerlig Nadia Nadim kommer ikke til at spille mere fodbold i år og misser milepæl på landsholdet. Nadia Nadim har meldt fra til den kommende landskamp mod Malta. Den succesfulde landsholdsstjerne kan ikke deltage, fordi hun er skadet. Og skaden er så alvorlig, at hun ikke kommer til at spille mere i 2021.

Er Nadia Nadim blevet læge?

Den professionelle fodboldspiller Nadia Nadim er nu uddannet læge fra Aarhus Universitet, hvor hun blev indskrevet i 2009. Hun spiller til daglig i USA og har i årevis studeret og spillet fodbold på samme tid.

Hvor mange penge tjener Nadia Nadim?

Det viser vi hvordan man gør her. Ved brug af vores model, vil Nadia Nadim komme til tjene 16.795.593 kr/år og Christian Eriksen vil tjene 101.910.030 kr/år.

Hvilke sprog kan Nadia Nadim tale?

Nadim taler ud over dansk flere sprog: Engelsk, tysk, den persiske dialekt dari, urdu, hindi og fransk. En af Nadias søstre, Diana Nadim, er professionel bokser og har vundet det danske mesterskab flere gange. En anden søster, Giti Nadim, spiller også fodbold og har spillet sammen med Nadia i både B52 og Skovbakken.