Table of Contents:

  1. Hvad tid er bedst at blive gift?
  2. Hvad skal man have på til et bryllup?
  3. Hvad tid på dagen kan man blive gift?
  4. Hvad kl bliver man gift?
  5. Hvad skal kvinder have på til bryllup?
  6. Hvad tager man på som bryllupsgæst?

Hvad tid er bedst at blive gift?

Vielse (45-60 minutter) Vielsen er som regel det første punkt på dagsordenen og den begynder ofte et sted mellem kl. 12.00-15.00. Der kan være praktiske grunde til at have en tidlig vielse, fx hvis der er langt at køre til feststedet efter vielsen.

Hvad skal man have på til et bryllup?

Den klassiske dresscode til bryllup er galla, hvor gæsterne skal møde op i lang kjole og smoking. En anden dresscode kan være 'festlig dresscode', eller den mere atypiske 'tema dresscode'. Selvom en tematiseret bryllupsdresscode ikke forekommer så ofte, er det en god idé at spille med og opfylde brudeparrets ønske.

Hvad tid på dagen kan man blive gift?

Tidspunkt for vielse. I princippet kan man blive viet alle ugens dage, 24 timer i døgnet. De fleste vielser i kirke foregår i timerne mellem 11.00 til 16.00.

Hvad kl bliver man gift?

Du møder bare op i Hornbæk Kirke mellem klokken 19.00-20.00. Det eneste du skal huske for at kunne blive viet til en drop-in-vielse er at have en såkaldt prøvelsesattest med, som beviser, at du ikke i forvejen er gift. Den kan skaffes på Borger.dk. Kirken holder desuden drop-in-dåb fra klokken 17.00-19.00.

Hvad skal kvinder have på til bryllup?

Som hovedregel må der kun være én hvid kjole til et bryllup, og det er brudens. Det er ikke kun den lange hvide kjole, der er forbudt til bryllupper. Generelt bør du styre uden om alt, der tilnærmelsesvist minder om hvid.

Hvad tager man på som bryllupsgæst?

Der er som udgangspunkt 3 klare regler for hvad man IKKE tager på til et bryllup:
  • Du må ikke bære hvidt, den farve er forbeholdt bruden.
  • Din kjole, hvis du er kvindelig gæst må ikke overgå brudens brudekjole.
  • Du må ikke tage jeans/cowboytøj (eller meget afslappet tøj på, f. eks. shorts).