Table of Contents:

 1. Hvorfor kalder man Juventus for den gamle dame?
 2. Hvilket land er Juventus fra?
 3. Hvornår vandt Juventus sidst Champions League?
 4. Hvem er træner for Juventus?
 5. Hvad betalte Chelsea for Pernille Harder?
 6. Hvilket hold spiller Ronaldo på?
 7. Er Juventus en by?
 8. Hvor er Juventus Stadium?
 9. Hvor mange Champions League har Juventus vundet?
 10. Hvor mange engelske hold i Champions League?
 11. Hvem er Pirlo træner for?
 12. Hvad for et land spiller Juventus for?
 13. Hvor mange penge tjener Pernille Harder?
 14. Hvem er den dyreste fodboldspiller nogensinde?
 15. Hvilket hold spiller Ronaldo for 2021?

Hvorfor kalder man Juventus for den gamle dame?

Hvorfor bliver Juventus kaldt "den gamle dame"? Juventus er den ældste fodboldklub i Italien. Klubben blev grundlagt i 1897. I Italien er alt enten hun- eller hankøn, og Juventus-klubben er altså hun-køn, og da "hun" er den ældste, er "hun" altså den gamle dame i italiensk fodbold.

Hvilket land er Juventus fra?

Torino, ItalienJuventus F.C. / StedTorino er en stor italiensk industriby i den nordvestlige del af landet. Byen er hovedstad i regionen Piemonte. Torino ligger hovedsagelig på den vestlige bred af floden Po. Byen har 870.952indbyggere, mens Stortorino indenfor provinsen Torino har knapt 2,1 mio indbyggere. Wikipedia

Hvornår vandt Juventus sidst Champions League?

Champions League
ÅrstalVinder2'er
2015FC BarcelonaJuventus FC
2014Real Madrid CFAtlético de Madrid
2013FC Bayern MünchenBorussia Dortmund
2012Chelsea FCFC Bayern München

Hvem er træner for Juventus?

Massimiliano AllegriJuventus F.C. / ManagerMassimiliano Allegri er tidligere forboldspiller og tidligere cheftræner for bl.a. de italienske fodboldklubber AC Milan og Juventus F.C.. Han overtog trænersædet fra den tidligere Milan spiller Leonardo, der blev fyret pga. dårlige resultater. Wikipedia

Hvad betalte Chelsea for Pernille Harder?

Den 1. september 2020 underskrev Harder en tre-årig kontrakt med Chelsea for en handelspris angiveligt over 250.000 GBP. Beløbet er det hidtil største for en kvindelig spiller. Hun vandt det engelske mesterskab i Women's Super League og pokalturneringen FA Women's League Cup i sin første sæson for Chelsea.

Hvilket hold spiller Ronaldo på?

Manchester United FC#7 / Angriber Portugals fodboldlandshold#7 / Angriber Cristiano Ronaldo/Nuværende hold september 2021. † Kampe (mål). Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (født 5. februar 1985) er en portugisisk fodboldspiller, der spiller for den engelske Premier League-klub Manchester United, samt for det portugisiske fodboldlandshold.

Er Juventus en by?

Torino, ItalienJuventus F.C. / Sted

Hvor er Juventus Stadium?

Juventus StadiumJuventus F.C. / Arena/stadion

Hvor mange Champions League har Juventus vundet?

Juventus har været i hele otte Champions League-finaler (tidligere EC for Mesterhold) og med seks nederlag i de otte finaler har man nu den måske lidt tvivlsomme fornøjelse at være den klub, der har tabt fleste Europa Cup-finaler for Mesterhold.

Hvor mange engelske hold i Champions League?

Denne regel er sig hen blevet ændret. Det betyder, at der kan være op til fem engelske hold i Champions League. Det så man eksempelvis i 2017/18, hvor Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham alle deltog i Champions League. Her var Manchester United med som vindere af Europa League.

Hvem er Pirlo træner for?

Juventus F.C. (Fodboldtræner, ) Juventus U23 (Fodboldtræner, ) Andrea Pirlo/Hold trænet Inden da spillede han selv professionel fodbold i cirka 20 år. Det foregik også kun i hjemlandet. Andrea Pirlo overtog cheftrænerposten i Juventus efter Maurizio Sarri, som i 2019 erstattede Massimiliano Allegri.

Hvad for et land spiller Juventus for?

Juventus Football Club S.p.A. Juventus Football Club er en fodboldklub fra Torino i Italien. Klubben har kælenavnene "Den gamle dame" (italiensk: "La Vecchia Signora") og "Bianconeri" ("de hvide-sorte").

Hvor mange penge tjener Pernille Harder?

Livet som professionel fodboldspiller blev for alvor realiseret efter skiftet til Wolfsburg, hvor hun fik en god portion ekstra penge oveni. Lønnen har nok ligget i en omegn af 40.000-50.000 kroner om måneden. Bundesligaen var generelt på et internationalt topniveau i kvindefodbold og derfor også mere eksponeret.

Hvem er den dyreste fodboldspiller nogensinde?

Den schweiziske organisation CIES Football Observatory, som beskæftiger sig med transfervurderinger og spillerprofiler, har med transfervinduets begyndelse offentliggjort deres liste over verdens dyreste fodboldspillere. Øverste er Real Madrids Vinicius Junior, der anslås at koste godt 1.236 milliarder kroner.

Hvilket hold spiller Ronaldo for 2021?

Den 27. august 2021 skiftede han fra Juventus, tilbage til Manchester United og blev tildelt sit ikoniske gamle trøjenummer 7. Den 11. september 2021 i sit comeback for Manchester United, startede Ronaldo inde og scorede 2 mål mod Newcastle United.