Table of Contents:

 1. Hvor stammer 7 11 fra?
 2. Hvornår åbnede 7 11 i Danmark?
 3. Hvor mange 7 11 er der i Danmark?
 4. Hvor meget tjener man i 7-Eleven?
 5. Hvor ligger verdens største 7-Eleven?
 6. Hvilken virksomhed er 7-Eleven?
 7. Hvad koster en kop kaffe i 7-Eleven?
 8. Hvad tjener man i timen på en tank?
 9. Hvordan er det at arbejde i 7 Eleven?
 10. Hvad er verdens største butik?
 11. Hvad koster en croissant 7 Eleven?
 12. Hvad er timelønnen i butik?
 13. Hvor meget er mindstelønnen i Danmark?
 14. Hvor gammel skal man være for at arbejde på tanken?
 15. Hvor ligger verdens største 7 Eleven?

Hvor stammer 7 11 fra?

7-Eleven blev grundlagt i 1927 under navnet Southland Ice i Dallas, Texas. Oprindeligt startede man med at sælge isblokke til madvareafkøling og begyndte siden hen at tilbyde kunderne mælk, æg og brød på søndage og om aftenen, når købmandsforretningerne var lukket.

Hvornår åbnede 7 11 i Danmark?

Vi åbnede den første 7-Eleven butik i Danmark på Trianglen i København i 1993. I dag er der omkring 175 butikker, og der er hele tiden flere på vej.

Hvor mange 7 11 er der i Danmark?

Den danske del af historien. I 1993 åbnede den første 7-Eleven butik i Danmark på Trianglen i København. I dag har vi knap 200 7-Eleven butikker fordelt over hele landet.

Hvor meget tjener man i 7-Eleven?

132,78 kr. BEMÆRK: Efter 1 års ansættelse, efter det fyldte 18. år, får ansatte over 18 år anciennitetstillæg på 2,90 kr. pr.

Hvor ligger verdens største 7-Eleven?

Der er ingen over og ingen ved siden af 7-Eleven på Hovedbanegården i København. Den er nemlig verdens største af sin art, når man måler på omsætning og kundestrøm.

Hvilken virksomhed er 7-Eleven?

7-Eleven i Danmark er drevet af Reitan Convenience Denmark, der er en del af norske Reitangruppen. Det vil sige, at det er Reitan Convenience Denmark, der har rettighederne til at drive 7-Eleven brandet i Danmark. Reitan Convenience Denmark er en stor organisation og en topprofessionel spiller på detailområdet.

Hvad koster en kop kaffe i 7-Eleven?

Det hele bliver serveret i nedbrydelige kopper, der er 100% plantebaserede, og kaffen kan dermed nydes med ekstra god samvittighed. Filterkaffe fra: 20 kr. Espressobaserede kaffevarianter fra: 26 kr.

Hvad tjener man i timen på en tank?

123,98 kr. Timelønningerne er inkl. servicestationstillæg, men eksklusive anciennitetstillæg på 0,40 kr., som unge over 18 får efter 1 års ansættelse efter det fyldte 18.

Hvordan er det at arbejde i 7 Eleven?

Job i 7-Eleven Du skal kunne lide at møde mange mennesker, der alle har en forventning om at blive betjent hurtigt og effektivt. Du skal være fleksibel overfor dine kollegaer og nyde at give kunderne service, således at det bliver sjovt at være både kunde og medarbejder hos os – Vi vil have det morsomt og lønsomt.

Hvad er verdens største butik?

Macy's, formelt R.H. Macy & Co. er en amerikansk kæde af stormagasiner, der blev grundlagt i 1858. Kædens flagskib-butik er beliggende på Herald Square i New York City og har siden 1924 været regnet for at være verdens største butik, selvom den kæmper med Harrods i London om at have størst salgsareal.

Hvad koster en croissant 7 Eleven?

pølsehorn i en almindelig 7-Eleven for 30 kr., en banan 7 kr. – 3 stk. for 15 kr. mens to croissanter koster 20 kr.

Hvad er timelønnen i butik?

Minimallønningerne er angivet inklusiv tillæg for arbejde på forskudte tidspunkter. Butikspersonale – over 18 år kl. 05.00 – 18.15 (normal timeløn) 120,93 kr. 19.388,00 kr.

Hvor meget er mindstelønnen i Danmark?

I Danmark er mindstelønnen ikke bestemt ved lov. Er du omfattet af en overenskomst på dit arbejde, er du sikret en mindsteløn. Dermed ender du ikke med at tjene 60 kr. i timen som voksen.

Hvor gammel skal man være for at arbejde på tanken?

Aldersgrænse. Du skal være fyldt 13 år for at starte på et fritidsarbejde.

Hvor ligger verdens største 7 Eleven?

Der er ingen over og ingen ved siden af 7-Eleven på Hovedbanegården i København. Den er nemlig verdens største af sin art, når man måler på omsætning og kundestrøm.