Table of Contents:

  1. Hvad er en Tony?
  2. Hvor mange hedder Isabella i Danmark?
  3. Er Isabella dansk?
  4. Hvad er en Isabella?
  5. Hvad betyder mit navn maria?
  6. Hvad betyder Izabella?
  7. Hvad betyder Isabella på italiensk?
  8. Hvad betyder mit navn Isabella?

Hvad er en Tony?

Tony, Tonny eller Thony er et drengenavn, en forkortelse af Anthony som er den engelske form af navnet Anton. Toni er en finsk form (af det længere Anttoni). På engelsk bruges stavningen Toni for kvinder.

Hvor mange hedder Isabella i Danmark?

Statistikken viser, at i 20 af alle nyfødte piger i 2020 navngivet Isabella. I 2020 var det i alt 5.600 personer i Danmark med navnet Isabella, og hvor det i 2021 er steget til 6.171 danskere, som hedder Isabella.

Er Isabella dansk?

Isabella er en dansk virksomhed, som markedsfører fortelte til campingvogne, Camp-let og telte samt en række tilbehør til disse. Virksomheden blev grundlagt i Vejle i 1957 af Søren Odgaard.

Hvad er en Isabella?

Isabella er en italiensk, spansk, portugisisk form af det hebraiske kvindenavn Elisabeth, der betyder 'Gud er fuldkommen'. I bibelsk sammenhæng er Isabella navnet på Johannes Døberens mor. Isabella er desuden et spansk dronningenavn som eks. Isabella 1.

Hvad betyder mit navn maria?

Maria er græsk form af det hebraiske navn Mirjam, som betyder 'den skønne'. Navnet Maria bliver brugt af flere forskellige personer i Det Ny Testamente. Heriblandt kan først og fremmest nævnes Maria, der var Jesu moder og den største helgeninde i den kristne kirke, samt Maria Magdalene, som var en af Jesu disciple.

Hvad betyder Izabella?

Isabella er et pigenavn, som stammer fra det vestlige Middelhavsområde. Dets oprindelse er derudover ukendt, men meget taler for, at det kommer af "Isis bella", der er på linje med "Gud er stor" eller "Allah Akbar", men hvor "bellus" refererer til hendes feminitet.

Hvad betyder Isabella på italiensk?

Isabella er en italiensk, spansk, portugisisk form af det hebraiske kvindenavn Elisabeth, der betyder 'Gud er fuldkommen'.

Hvad betyder mit navn Isabella?

Isabella er den latinske og italienske form af det hebraiske navn Elisabeth som kan betyde 'Gud er fuldkommenhed'. Navnet er brugt første gang i Danmark i 1400-tallet.