Table of Contents:

 1. Hvad betyder navnet Lola?
 2. Hvor stammer navnet Coco fra?
 3. Hvad står Coco for?
 4. Hvem ejer Chanel i dag?
 5. Hvornår døde Coco Chanel?
 6. Hvad hedder Coco O?
 7. Hvor gammel er Coco O?
 8. Hvor kommer mærket Chanel fra?
 9. Hvor meget koster en Chanel taske?
 10. Hvor gammel er Chanel No 5?
 11. Hvornår blev Chanel grundlagt?
 12. Hvem danser Coco med i Vild med dans?
 13. Hvor bliver Chanel produceret?
 14. Hvornår blev Chanel opfundet?

Hvad betyder navnet Lola?

Lola er et pigenavn, der stammer fra romanske sprog som spansk. Det er en kortform af det spanske navn Dolores, som betyder "sorger". Det kommer fra en af titlerne, som gives til jomfru Maria: Nuestra Señora de los Dolores, som betyder Jomfru Marias sorger.

Hvor stammer navnet Coco fra?

I denne tid optrådte Chanel og hendes søster i klubber i Vichy og Moulins, hvor hun fik tilnavnet "Coco" - måske fra to af hendes sangnumre: Ko Ko Ri Ko og Qui qu'a vu Coco.

Hvad står Coco for?

Coco er en forkortelse af det engelske ord Contigent Convertible, som oversat til dansk betyder betinget konvertibel. Der er med andre ord tale om kapital, der kan ændre status (konvertibel), hvis nogle foruddefinerede begivenheder indtræffer.

Hvem ejer Chanel i dag?

Chanel er blevet et af de mest kendte mærker inden for luksus og haute couture-mode. Ifølge magasinet Forbes ejes det privatejede House of Chanel af Alain Wertheimer og Gerard Wertheimer, som er børnebørn af den tidlige (1924) chanelpartner Pierre Wertheimer.

Hvornår døde Coco Chanel?

10. januar 1971Coco Chanel / Dødsdato

Hvad hedder Coco O?

Coco Maja Hastrup Karshøj (født 11. august 1987), bedre kendt som Coco O., er en en dansk sangerinde og sangskriver. Hun er den del af duoen Quadron sammen med producer Robin Hannibal, der begge har en fortid i gruppen Boom Clap Bachelors.

Hvor gammel er Coco O?

34 år (11. august 1987)Coco O. / Alder

Hvor kommer mærket Chanel fra?

Chanel eller Huset Chanel er et parisisk modehus i Frankrig grundlagt af Coco Chanel med speciale i luksus (Haute couture, håndtasker, parfumer og kosmetiske artikler). Chanel er blevet et af de mest kendte mærker inden for luksus og haute couture-mode.

Hvor meget koster en Chanel taske?

PrisHvad koster en Chanel taske?
 • Large Classic Flap Bag skind: fra 33.340 kr.
 • Jumbo Classic Flap Bag skind: fra 37.140 kr.
 • Boy medium skind: fra 33.050 kr.
5. apr. 2021

Hvor gammel er Chanel No 5?

Fra 1921. Oprindelse: Da Coco Chanel mødte den russiske parfumemager Ernest Beaux ønskede hun, at han skulle komponere Chanels signaturduft, der skulle være "en dameduft, som dufter som en kvinde." Den femte duftprøve blev den udvalgte, og 89 år senere er Chanel No. 5 stadig verdens mest solgte duft.

Hvornår blev Chanel grundlagt?

1910, Paris, FrankrigChanel / Grundlagt

Hvem danser Coco med i Vild med dans?

Par
#KendtDanser
4Oscar BjerrehuusAsta Björk Ivarsdottir
3Christopher LæssøKarina Frimodt
2Coco O.Morten Kjeldgaard
1Jakob FauerbySilas Holst

Hvor bliver Chanel produceret?

Siden 1990 har Chanels taskemagere siddet i værkstedet Ateliers de Verneuil-en-Halatte i byen af samme navn nord for Paris, og faktisk tager det en mand omkring fire-fem år at blive udlært i de 180 trin, en Chanel-taske gennemgår for at blive til.

Hvornår blev Chanel opfundet?

Officielt 'House of Chanel'blev grundlagt i 1909. Alligevel historien om mærket Chanel startede i 1883, da Gabrielle “Coco” Chanel blev født.