Table of Contents:

  1. Hvad betyder Cooper?
  2. Hvor stammer navnet Dan fra?
  3. Hvad er Dan?
  4. Hvem ejer Dancake?
  5. Hvordan var Dan Turell?
  6. Hvem ejer givesco?
  7. Hvilke lande er Dan Cake i?
  8. Hvordan var Dan Turèlls liv?

Hvad betyder Cooper?

cooper [coopered|coopered] {verbum} binde [binder|bandt] {vb.}

Hvor stammer navnet Dan fra?

Dan er et drengenavn, som kan være: En nyere form af det oldnordiske navn Danr, "dansk" Et hebraisk navn som betyder "han dømte" En kort form mandens navn Daniel, som har rødder i det hebraiske navn Daniyel som betyder "Gud er min dommer"

Hvad er Dan?

Navnet og ordet Dan har flere betydninger eller specialiseringer, der kan inddeles i tre grupper efter deres oprindelse: På Nordisk: Dan (drengenavn) – et drengenavn, afledt af Halvdan. Kong Dan – dansk sagnkonge, må formodes at være identisk med Halvdan den Gamle, den danske kongeslægts stamfar.

Hvem ejer Dancake?

Bageriet flyttede til Give i 1959 og er siden 2004 ejet af en investor-gruppe der blandt andet omfatter den danske virksomhed GIVESCO A/S hvor stifterens søn, Erling Eskildsen, er i spidsen. Dan Cake har datterselskaber i flere europæiske lande. Siden 2011 har Klaus Skov Eskildsen været administrerende direktør.

Hvordan var Dan Turell?

Politik. Dan Turèll var kendt for sine mange venstreorienterede synspunkter, der også kom til udtryk i mange af hans bøger. Særligt i Vangede Billeder, hvor han taler imod det konservative styre i Gentofte og beskriver det kommunistiske og socialdemokratiske miljø i Vangede. Men også andre steder kommer det til udtryk.

Hvem ejer givesco?

Kenneth Skov Eskildsen Reel ejer af virksomheden siden 11. januar, 2006. JENS ESKILDSEN OG HUSTRU MARY ANTONIE ESKILDSENS MINDEFOND Legal ejer med 100% af virksomheden siden 16. oktober, 1999.

Hvilke lande er Dan Cake i?

I korte træk - en tidslinje Finland, Tjekkiet og Tyrkiet. Omsætning for året DKK 246 mio. Dan Cake indgår i et joint venture samarbejde under navnet DAN FOODS LIMITED i Bangladesh.

Hvordan var Dan Turèlls liv?

Dan Turèll blev født på Frederiksberg Hospitals fødeklinik og flyttede til Vangede ved København som 9-årig, hvor han voksede op som den ældste af fem søskende. Hans far var elektriker Helmuth Turèll-Jensen af fransk familie og moderen Inge Turèll-Jensen af tysk. Dan blev student fra Akademisk Studenterkursus.