Table of Contents:

  1. Hvor stammer navnet Rebecca fra?
  2. Hvad betyder mit navn Kristian?
  3. Hvad betyder navnet Palle?
  4. Hvad betyder mit navn Elias?
  5. Hvor mange hedder Palle?

Hvor stammer navnet Rebecca fra?

Rebekka er et pigenavn, der stammer fra hebraisk רִבְקָה eller Rivkah og betyder "snare" eller "fængslende". Navnet forekommer også i varianterne Rebecca samt i betydeligt mindre omfang Rebecka og Rebeca.

Hvad betyder mit navn Kristian?

Christian er et drengenavn, der stammer fra det græske "Christos" og det latinske "Christianus". I begge tilfælde betyder det kristen. Navnet er almindeligt i den kristne verden, ikke mindst Danmark. Det findes i en lang række varianter, herunder Kristian, Kristen, Christen, Kresten, Chresten, Kristjan og Cristian.

Hvad betyder navnet Palle?

Palle er udviklet af det gamle nordiske navn Palni, muligvisen omdannelse af et oprindeligt tilnavn Plina 'polak'. Navnet er mest almindeligt i København og Østjylland. Det overlevede i relativ ubemærkethed i eftermiddelalderlig tid i bondestandenog som adeligt fornavn.

Hvad betyder mit navn Elias?

Elias er et drengenavn, der stammer fra hebraisk og betyder "Herren, Gud". Navnet har i en periode været næsten forsvundet som fornavn i Danmark, men det er begyndt at blive populært igen. Mindre anvendte varianter er Elis og Elia.

Hvor mange hedder Palle?

Palle er et drengenavn. 7915 danskere hedder Palle ifølge Danmarks Statistik.