Table of Contents:

 1. Hvad betyder navnet Brian?
 2. Hvad betyder Brian bil?
 3. Hvordan ligner man en Brian?
 4. Er jeg en Brian?
 5. Hvad er en kvindelig Brian?
 6. Hvad er forskellen på aser og vaner?

Hvad betyder navnet Brian?

Brian er et drengenavn af keltisk oprindelse. Dets egentlige betydning er uvist, men keltiske sprogforskere mener, at det kan betyde "klippe", "bjerg", "stærk", "nobel" eller "slavepisker" alt afhængigt af dialekten i den pågældende region. Brian er som herskernavn knyttet til ord som "styrke, værdighed og ære".

Hvad betyder Brian bil?

Det flyver med fordomme. For lige at få alt på det rene, så betyder navnet Brian faktisk ”kærlighed til alle”, hvis du slår det op, og i britisk historie har navnet været forbeholdt adelige. Derudover er jeg selv vokset op ganske tæt på Ballerup.

Hvordan ligner man en Brian?

Listen kunne være meget længere, men umiddelbart skulle 19 eksempler på en brian være nok til at estimere ens eget brian-niveau.
 1. Du går i tanktop 60%+ af sommerhalvåret. ...
 2. Du går i Shox og har en flexfit på hovedet. ...
 3. Du har hækspoiler på din bil. ...
 4. Din bil er sænket og har skørter. ...
 5. Du er inkarneret hooligan.

Er jeg en Brian?

Mange af deltagerne i debatten distancerer sig fra "Brian-typer", som de tydeligvis føler sig hævet over, mens andre modsat identificerer sig med typen og med en positiv vinkel beskriver, hvem "en Brian" er for dem: "En der kan lide fart, har en fed bil og forstår at køre den, ja, en som min kæreste..

Hvad er en kvindelig Brian?

"Storskrydende halvhjerne med hang til fart", "... en der gejler sin bil for voldsomt og gerne viser den frem", "Går i joggingtøj ...

Hvad er forskellen på aser og vaner?

Traditionelt er vanerne ofte blevet kategoriseret som fredelige frugtbarhedsguder, mens aserne var mere krigeriske.