Table of Contents:

  1. Hvad står Anton for?
  2. Hvor mange i verden hedder Anton?
  3. Hvad er terrorsikring?
  4. Hvad kan afskrække en gerningsmand?
  5. Er Alfred et dansk navn?

Hvad står Anton for?

tysk drengenavn, der stammer fra navnet Antonius, som betyder ”den blomstrende” eller ”den uvurderlige”. Anton har mest været brugt blandt danskere med udenlandsk baggrund, men i dag er det et meget populært navn, og det er på vej opad på rangstigen. I 2007 lå navnet på en 28-plads over de 50 mest populære navne.

Hvor mange i verden hedder Anton?

Statistikdokumentation
NrNavnPr. 1 000
21Elliot10
22Nohr10
23Felix9
24Anton9

Hvad er terrorsikring?

- At skabe opmærksomhed omkring risikoledelse i bygge- og sikringsprojekter for at beskytte mennesker, anlæg, byggeri og infrastruktur mod trusler og terrorhændelser. - At sørge for, at man etablerer de rigtige løsninger i forhold til de trusler, virksomheden står overfor.

Hvad kan afskrække en gerningsmand?

Gerningsmanden: Afskrækkelse: At afskrække en gerningsmand fra at påbegynde et angreb. Detektion: At identificere og alarmere om, at en gerningsmand er ved at planlægge eller gen- nemføre et angreb. Forsinkelse: At forsinke – eller hvis muligt standse – en gerningsmand, der er ved at gen- nemføre et angreb.

Er Alfred et dansk navn?

Engelsk drengenavn fra 1100-tallet, der betyder "alf - råd". Navnet på 2 engelske konger i middelalderen. Navnet blev først benyttet i Danmark i slutningen af 1800-tallet. I perioden fik 31 danske drenge navnet Alfred.