Table of Contents:

 1. Hvad betyder sol måne og stjerner?
 2. Hvor længe må man ikke bade efter tatovering?
 3. Hvad sker der hvis en tatovering får sol?
 4. Hvad er forskellen på planeter og måner?
 5. Hvorfor må man ikke bade i saltvand med ny tattoo?
 6. Hvad sker der hvis man bader med en ny tatovering?
 7. Kan man tage sol med tatoveringer?
 8. Hvorfor må man ikke bade efter tatovering?
 9. Hvad for nogle planeter har måner?

Hvad betyder sol måne og stjerner?

Der skal ske tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene gribes af angst, rådvilde over havets og brændingens brusen. Menneskene skal gå til af skræk og frygt for det, der kommer over verden, for himlens kræfter skal rystes.

Hvor længe må man ikke bade efter tatovering?

Hvornår må man gå i bad med en ny tatovering? Som tommelfingerregel kan du gå i bad 3-4 timer efter, at du har fået din nye tatovering. Du bør dog være ekstra forsigtig, når du er i bad og undgå gøre tatoveringen direkte våd, men blot rengør den forsigtigt med en parfumefri sæbe.

Hvad sker der hvis en tatovering får sol?

Stærke solstråler vil føre til at huden bliver brændt og farverne kan bleges. Hold tatoveringen væk fra solen de første 3-4 uger, til den er helet. Efter den er helet bør du fortsætte med at beskytte tatoveringen mod sol ved at bruge solcreme med både UV-A og UV-B beskyttelse, for at undgå at den bleges i solen.

Hvad er forskellen på planeter og måner?

Definitionen på planeter blev i 2006 fastlagt af den Internationale Astronomiske Union og lyder i store træk således: Objektet skal have en tyngdekraft der er stor nok til at objektet bliver rundt (hydrostatisk ligevægt) Objektet må ikke selv producere energi som stjerner gør ved fusion.

Hvorfor må man ikke bade i saltvand med ny tattoo?

En tatovering helst ikke blive udsat for sol, støv, sand, fersk- eller havvand, fordi der let kan gå infektion i tatoveringen.

Hvad sker der hvis man bader med en ny tatovering?

Du må gerne vaske dig, og bade fuldstændig som normalt. Vand og sæbe tager tatoveringen ikke skade af - tvært imod. I løbet af et par dage, kommer der et sår, som skaller af. Det må du ikke pille i!

Kan man tage sol med tatoveringer?

I det hele taget skal man være varsom med solen i op til et helt et år efter, at man har fået lavet sin tatovering. Derfor er det vigtigt at bruge en solcreme med høj faktor eller en solblokker direkte på tatoveringen. Du må dog ikke smøre din tatovering med solcreme i de første tre uger, hvor tatoveringen heler.

Hvorfor må man ikke bade efter tatovering?

Her er et langsigtet problem, der kan opstå, hvis du svømmer med en ny tatovering: blækket på din hud vil sandsynligvis falme, hvis du svømmer, mens din tatovering stadig er ved at hele. Svømning med en ny tatovering er bare generelt ikke anbefalet.

Hvad for nogle planeter har måner?

Solsystemets planeter og deres måner:
 • Merkur (ingen måner)
 • Venus (ingen måner)
 • Jorden. Månen.
 • Mars. se artiklen Mars' måner. ...
 • Jupiter. Jupiter har mere end 70 kendte måner, heraf 4 store. ...
 • Saturn. Saturn har mere end 80 kendte måner, heraf 5 store. ...
 • Uranus. Uranus har 27 kendte måner, heraf 4 store. ...
 • Neptun.