Table of Contents:

 1. Hvad betyder navnet Apollo?
 2. Hvem er neo?
 3. Hvad betyder mit navn Thomas?
 4. Hvem er Apollon gift med?
 5. Hvad er Neo behandling?
 6. Hvor gammelt er navnet Thomas?
 7. Hvem var Apollons tvillingesøster?
 8. Hvad hed den gud som hjalp Rom?
 9. Hvem var forbandet så alle ting han rørte ved blev til guld?
 10. Hvad kunne Poseidon frembringe med sin trefork?
 11. Hvad er Neo session?
 12. Hvad er et neo Center?

Hvad betyder navnet Apollo?

Apollo – det latinske navn for den græske gud ApollonApollon (oldgræsk: Ἀπόλλων, latin: Apollo) er lysets og sangens gud i græsk mytologi. Da digtningen er styret af strenge krav til rytme og metrum, er han også mådeholdets og den lysende forstands gud.

Hvem er neo?

Anderson er Neos* borgerlige navn, før han bliver afkoblet computersimulationen og erkender, at han er Den Udvalgte. Referencer: Thomas betyder »tvilling« på aramæisk (Neo er »tvillingen«) og er endvidere navnet på Jesus »tvivlende« discipel, som ikke troede på, at Jesus var død og genopstanden, før han så Jesu sår.

Hvad betyder mit navn Thomas?

Thomas er et drengenavn, der kommer fra "Të'oma", der er aramæisk og betyder "tvilling". Navnet forekommer også i varianterne Tomas, Tommas og Thommas, og i alt omkring 43.000 danskere bærer et af disse navne ifølge Danmarks Statistik.

Hvem er Apollon gift med?

Gift med Afrodite. Athena – gudinde for visdom og krigsførelse. Zeus' favoritdatter. Apollon – lystets og sangens gud, ofte afbilledet med en lyre i hånden.

Hvad er Neo behandling?

NEO behandling er en ny behandlingsform, som i teorien går ind og energioptimerer samt arbejder med at skabe et bevidsthedsløft på celleplan. NEO behandlingerne genskaber den naturlige balance i kroppens celler samt optimerer kroppens naturlige helingsproces.

Hvor gammelt er navnet Thomas?

Drengenavnet kendes i Danmark fra 1100-tallet. I nyere tid har navnet især været populært i 1970'erne og 1980'erne, hvor det toppede i popularitet og var et stort modenavn. Herefter er antallet af nyfødte drenge, som har fået navnet Thomas, faldet væsentligt. Andre stavemåder er Tomas, Thommas og Tommas.

Hvem var Apollons tvillingesøster?

Artemis – jagten, månen og dyrenes gudinde, Apollons tvillingsøster.

Hvad hed den gud som hjalp Rom?

På den måde svarer den romerske gud Jupiter til den græske gud Zeus, Juno svarer til Hera, Minerva svarer til Athene osv.. Netop disse tre guder var særligt vigtige for byen Rom, eftersom et af byens ældste templer var bygget til ære for dem.

Hvem var forbandet så alle ting han rørte ved blev til guld?

Myten om Kong Midas fortæller, at han bad Dionysos om at kunne lave alt, hvad han rørte ved, om til guld. Det forbandede ved sagen var blot, at Dionysos tog det lidt for bogstaveligt, således at faktisk alt, hvad han rørte ved, om det var mad, vand eller hans elskede datter, blev til guld.

Hvad kunne Poseidon frembringe med sin trefork?

Da Poseidon fløj over havet, kunne han lave store bølger, tsunamier, med sin trefork, som han holdt i hånden. Gudens attribut treforken (græsk triaina / triodus, latin tridēns, heraf eng. trident) er en lyster, et ålejern, dvs. et fiskeredskab: den midterste tand spidder fisken, mens de to yderste holder den fast.

Hvad er Neo session?

NEO-behandlingen formår at føre kroppens celler tilbage til deres naturlige energiniveau, og her ligger NEO konceptets eksistensberettigelse. I en NEO-session skabes et kraftigt energifelt, som vores celler på atom- og molekyleplan går ind og aflæser, optager og udnytter.

Hvad er et neo Center?

Et NEO Center er et lokale, hvor struktureret og derfor energifyldt vand omrøres i en special fremstillet keramisk beholder. Dette skaber et stærkt energifelt, hvor frekvenser, spænding og et magnetisk kraftfelt udvindes (ligesom vi mærker spændinger ved et kommende uvejr).