Table of Contents:

  1. Hvad bruger man lillefingeren til?
  2. Hvad betyder lillefingeren?
  3. Hvordan staver man til fingre?
  4. Hvad er Metacarp?
  5. Er finger brækket?
  6. Hvad betyder 2 fingre op?
  7. Hvad er mellemhånd?
  8. Hvad er 5 Metacarp?

Hvad bruger man lillefingeren til?

Pegefinger er den, der sidder nærmest tommelfingeren. Den er en af de mest brugte, da den ofte bruges til at angive retninger, placeringer osv.

Hvad betyder lillefingeren?

Lillefingeren udtrykker indadvendthed, distance fra omverden og kreativitet. Fingeren forbindes med Merkur, som er den romerske gud for kommunikation, handl og rejser. Lillefingeren kædes sammen med elementet vand. En ring på ringfingeren indikerer, at personen er optaget.

Hvordan staver man til fingre?

fingre — sproget.dk.

Hvad er Metacarp?

Mellemhåndsknoglerne, (metakarperne), forbinder håndroden med de fem fingre. Tommelen kaldes 1. finger og mellemhåndsknoglen 1. metacarp, og det gælder også de øvrige fingre således at lillefingeren kaldes 5.

Er finger brækket?

Hvad er symptomerne på brækket finger? Efter et slag eller vrid får personen smerter. Efterhånden opstår der hævelse og misfarvning fra blodsamlingen ved bruddet. Knoglen er øm, hvis man trykker direkte på den.

Hvad betyder 2 fingre op?

V står også for sejr på engelsk (victory) og fransk (victoire). Ideen blev taget op af BBC, der 20. juli 1941 lancerede en kampagne med et budskab fra Churchill til det besatte Europa. Winston Churchill benyttede herefter V-tegnet til at symbolisere håbet om sejr i verdenskrigen.

Hvad er mellemhånd?

mellemhånd substantiv, fælleskøn (opslaget er forkortet – læs hele artiklen på ordnet.dk) -en 1 anatomi del af hånden mellem håndroden og fingrene 2 spil spiller der sidder mellem forhånden og baghånden i kortspil på mellemhånd overført i en vanskelig situation hvor man ikke kan nå nogen af to (eller flere) personer, ...

Hvad er 5 Metacarp?

Typisk brud efter slag mod hårdt objekt og kaldes i engelsksproget litteratur "Boxer's fracture", da den typisk kan opstå ved slag med knytnæve.