Table of Contents:

 1. Hvor mange adgange på Netflix?
 2. Hvad er forskellen på Netflix Standard og Premium?
 3. Hvordan ser man Netflix sammen?
 4. Hvad koster Netflix 2022?
 5. Hvordan kan man se hvem der bruger en Netflix?
 6. Hvordan fjerner man enheder på Netflix?
 7. Hvad er Netflix Premium?
 8. Hvilket Netflix abonnement skal jeg vælge?
 9. Hvordan ser man film sammen hver for sig?
 10. Hvorfor kan jeg ikke se Netflix på mit tv?
 11. Hvor er Netflix billigst?
 12. Hvilket abonnement skal jeg vælge Netflix?
 13. Hvor er kontoindstillinger på Netflix?
 14. Hvorfor bliver jeg logget af Netflix?
 15. Hvilke Netflix abonnementer findes der?

Hvor mange adgange på Netflix?

Du kan oprette profiler for medlemmer af din husstand og give dem adgang til deres egen personligt tilpassede Netflix-oplevelse. Din konto kan have op til fem individuelle profiler, og du kan angive en aldersgrænse for hver af dem.

Hvad er forskellen på Netflix Standard og Premium?

Netflix Standard til 99 kr. pr. måned (2 skærme, HD kvalitet) Netflix Premium til 129 kr.

Hvordan ser man Netflix sammen?

Sådan ser I netflix sammen - hver for sig:
 1. Installer 'Netflix Party' Først skal du installere 'Netflix Party' på din computer. ...
 2. Vælg, hvad I vil se. Nu skal én af jer logge på Netflix og vælge den film eller serie, I vil se. ...
 3. Inviter dine venner til festen. ...
 4. Deltag i festen.
18. mar. 2020

Hvad koster Netflix 2022?

Se Netflix på din smartphone, din tablet, dit smart-tv, din laptop eller din streamingenhed – alt sammen til en fast månedlig pris. Abonnementerne spænder fra 79 kr. til 149 kr. pr. måned. Ingen ekstra omkostninger, ingen kontrakter.

Hvordan kan man se hvem der bruger en Netflix?

Antallet af brugere, der kan streame på samme tid, afhænger af dit Netflix-abonnement. Du kan løse dette problem ved at sørge for, at der ikke er andre, der bruger din konto, inden du forsøger at afspille igen. Hvis du ikke ved, hvilken anden enhed, der streamede, kan du se din Streamingaktivitet.

Hvordan fjerner man enheder på Netflix?

Fjern en enhed via iOS, Android eller Amazon Fire
 1. Log på Netflix på en mobilbrowser.
 2. Klik på profilmenuen, eller tryk på Mere .
 3. Vælg Konto.
 4. Vælg Administrer downloadenheder.
 5. Vælg Fjern enhed på den enhed, du vil fjerne.

Hvad er Netflix Premium?

Premium abonnementet fra Netflix koster 129 kroner om måneden og giver adgang til hele 4 brugere på en gang og derudover så er der både mulighed for at se film i HD og 4K kvalitet hvilket er oplagt til de brugere som har et helt nyt tv med høj opløsning.

Hvilket Netflix abonnement skal jeg vælge?

Netflix Premium måned. Til gengæld får du mulighed for at se Netflix samtidig på hele 4 skærme, så har man en stor familie der alle er glade for Netflix, er dette det rigtige abonnement at vælge. Netflix Premium er desuden den eneste af Netflix abonnementspakker, der tilbyder UHD (4k) streaming.

Hvordan ser man film sammen hver for sig?

For selvom vi skal holde afstand, kan vi godt se film sammenhver for sig. Med den nye browserudvidelse Teleparty (tidligere Netflix Party) til Google Chrome kan du nemlig oprette en gruppe med dine venner og starte en film eller serie samtidig. Så kan I se det samme indhold på samme tid.

Hvorfor kan jeg ikke se Netflix på mit tv?

Genstart dit hjemmenetværk Sluk eller frakobl dit Smart-tv. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

Hvor er Netflix billigst?

Verdens billigste Netflix-abonnementer finder man i Tyrkiet, hvor et basisabonnement koster 17,99 lira om måneden – med den nuværende kurs svarer det til 17 danske kroner. Tyrkere kan få et standardabonnement til 29,99 lira (omkring 30 danske kroner) og premium for 41,99 lira (omkring 40 danske kroner).

Hvilket abonnement skal jeg vælge Netflix?

Premium abonnementet fra Netflix koster 129 kroner om måneden og giver adgang til hele 4 brugere på en gang og derudover så er der både mulighed for at se film i HD og 4K kvalitet hvilket er oplagt til de brugere som har et helt nyt tv med høj opløsning.

Hvor er kontoindstillinger på Netflix?

Sådan bruger du profiler og forældrekontrol Sådan redigerer du indstillingerne for en individuel profil: Gå til siden Konto i en webbrowser. Vælg et profilnavn i Profil og forældrekontrol. Vælg Skift (Change) for den indstilling, du ønsker at redigere for den pågældende profil.

Hvorfor bliver jeg logget af Netflix?

Hvis du bliver bedt om at logge ind fra enheden, hver gang du opretter forbindelse til Netflix, kan det skyldes, at et teknisk problem forhindrer enheden i at opretholde tilknytningen til din Netflix-konto. Følg nedenstående trin for din enhed for at løse problemet.

Hvilke Netflix abonnementer findes der?

Netflix abonnenter
 • Basis abonnement. Et basis abonnement er det billigste abonnement som Netflix har. ...
 • Standard abonnement. Det standard abonnement som Netflix har lavet koster 99 kroner om måneden, og giver adgang til 2 brugere ad gangen samt også mulighed for at se film i HD opløsning.
 • Premium abonnement.