Table of Contents:

  1. Hvad er budskabet i Twilight?
  2. Hvem er forfatteren af Twilight?
  3. Hvilken rækkefølge er Twilight filmene?
  4. Hvad hedder faren i Twilight?
  5. Hvad hedder Bella i Twilight?
  6. Hvor mange bøger er der i Twilight serien?
  7. Hvor mange film er der i Twilight serien?

Hvad er budskabet i Twilight?

For det første er temaet i Meyers serie primært kærlighed og den dydige vej mod sex frem for et fokus på det overnaturlige og vampyrernes tilstedeværelse. For det andet er persongalleriet i ”Twilight” væsentligt mindre end i ”Harry Potter”-serien og hovedpersonen står mere centralt .

Hvem er forfatteren af Twilight?

Twilight (dansk: Tusmørke) er en amerikansk fantasy-/kærlighedsroman. Den er skrevet af den amerikanske forfatter Stephenie Meyer. Bogen udkom i USA i 2005, og blev filmatiseret i 2008.

Hvilken rækkefølge er Twilight filmene?

Twilight - (dansk Tusmørke) New Moon - (dansk Nymåne) Eclipse - (dansk Formørkelse) Breaking Dawn - (dansk Daggry)

Hvad hedder faren i Twilight?

Billy Black er Jacobs far, og sidder i kørestol. I bogen beskrives han som kraftig. Han ved at Cullen familien er vampyrer, fordi han er Quileute stammens ældste. Han er meget mystisk.

Hvad hedder Bella i Twilight?

Isabella "Bella" Marie Cullen (pigenavn Swan) er en fiktiv person og hovedperson i Twilight-sagaen, skrevet af Stephenie Meyer. Hun bliver forelsket i Edward Cullen, som er vampyr.

Hvor mange bøger er der i Twilight serien?

Der er 5 bøger i alt fra serien om Twilight. De følgende bøger er Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn og Midnight Sun. En kanon og fantasifuld historie om den forbudte kærlighed.

Hvor mange film er der i Twilight serien?

Twilight2008 The Twilight Saga: New Moon2009The Twilight Saga: Eclipse2010The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 12011The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 22012 Twilight Sagaen/Film