Table of Contents:

  1. Hvad er kravene for at komme ind på CBS?
  2. Hvor finder jeg min CBS mail?
  3. Hvor kan jeg finde mit eksamensbevis fra gymnasiet?
  4. Hvad er Retskravsansøgere?
  5. Hvor mange kandidater kan man søge CBS?
  6. Hvornår får man sit Bachelorbevis?
  7. Hvor kan man finde sine uddannelsesbeviser?
  8. Hvad kommer på eksamensbeviset?
  9. Hvilken kandidat har jeg adgang til?

Hvad er kravene for at komme ind på CBS?

De specifikke adgangskrav skal være opfyldt af akademiske og forskningsbaserede fag på bachelorniveau (f. eks. fag taget på CBS, Aarhus Universitet, KU eller lignende institutioner). Hvis du har taget professionsrettede og anvendelsesorienterede fag (f.

Hvor finder jeg min CBS mail?

Du kan logge på 48 timer efter, du har sagt “ja tak”. På my.cbs.dk får du vigtig information fra dit studie og fra CBS, og du har nem adgang til dit skema, din studentermail, dit personlige drev, studenterselvbetjeningen og Learn, som er din læringsplatform, hvor du kommunikerer med din underviser og medstuderende.

Hvor kan jeg finde mit eksamensbevis fra gymnasiet?

Du kan gratis bestille oplysninger om dig selv, der findes i Rigsarkivet. Det betyder at det er gratis at bestille dit eksamensbevis for en uddannelse, du har gjort færdig og dokumentation for uafsluttede forløb.

Hvad er Retskravsansøgere?

Som retskravsansøger er du sikret en plads på kandidatuddannelsen, og først når alle retskravsansøgere har fået tilbudt en studieplads, vil øvrige ansøgere blive vurderet i forhold til optagelse. Øvrige ansøgere kan være ansøgere, som enten ikke har retskrav eller har mistet det.

Hvor mange kandidater kan man søge CBS?

Du kan søge tre kandidatuddannelser/linjer på CBS. Du skal udfylde en ansøgning i Ansøgningsportalen for hver uddannelse/linje du søger og du skal prioritere dine ansøgninger. Se hvilke regler der gælder, hvis du har retskrav til en kandidatuddannelse på CBS.

Hvornår får man sit Bachelorbevis?

Når du har afsluttet din bachelor- eller kandidatuddannelse, vil du modtage et digitalt eksamensbevis i din e-Boks. Du kan udskrive et eksamensudskrift fra studieselvbetjeningen (STADS) via mitstudie.au.dk, som kan dokumentere dit uddannelsesforløb, indtil dit bevis er klar.

Hvor kan man finde sine uddannelsesbeviser?

Du kan gratis bestille oplysninger om dig selv, der findes i Rigsarkivet. Det betyder at det er gratis at bestille dit eksamensbevis for en uddannelse, du har gjort færdig og dokumentation for uafsluttede forløb.

Hvad kommer på eksamensbeviset?

I gymnasiet kommer den sidste årskarakter i et fag direkte med på dit eksamensbevis. Derfor skal du altid prioritere de fag, du afslutter, fx dine c-niveaufag i 1. g. Det betyder ikke, at du bare skal glemme afleveringen i Matematik A, men læselektien til Samfundsfag C er vigtigere for dit gennemsnit, når du går i 1.

Hvilken kandidat har jeg adgang til?

Der findes ikke en fælles oversigt over, hvilke kandidatuddannelser en bestemt bacheloruddannelse giver adgang til. Adgangskrav til den enkelte kandidatuddannelse er beskrevet på universiteternes egne hjemmesider under den enkelte kandidatuddannelse.