Table of Contents:

 1. Hvem er Mathilde Beuschau?
 2. Hvad blev der af Mathilde fra Årgang 0?
 3. Hvem var med fra start i Årgang 0?
 4. Hvorfor stoppede Marie i Årgang 0?
 5. Hvad tjener man for at være med i Årgang 0?
 6. Hvad tjener Årgang 0?
 7. Hvor mange børn har Christina fra Årgang 0?
 8. Hvilken tv genre er Årgang 0 og Årgang 20?
 9. Hvornår starter Årgang 20?
 10. Hvor mange børn har Christina Siguenza?
 11. Hvor mange søskende har Stephanie fra Årgang 0?
 12. Hvornår kommer Årgang 20?
 13. Hvor bor Årgang 20?
 14. Hvor ser man Årgang 20?
 15. Hvor kan man se Årgang 20?

Hvem er Mathilde Beuschau?

Frem til 2007 var Mathilde Beuschau blandt dem, man kunne følge i TV 2's populære dokumentarserie "Årgang 0", men familien valgte at trække sig fra programmet. Siden er Mathilde blevet voksen og arbejder i dag som online coach, og man kan for tiden se hende i Viaplay-serien "Boss Ladies".

Hvad blev der af Mathilde fra Årgang 0?

Mathilde har tidligere forklaret, at hendes forældre jo var meget unge og uvidende, da de meldte sig til 'Årgang 0'. De havde på ingen måde forudset den kæmpe opmærksomhed, der på godt og ondt fulgte med ved at deltage i programmet. Det kommer Louise også selv ind på som en af de væsentligste grunde til at trække sig.

Hvem var med fra start i Årgang 0?

De startede med at være fem familier fra fem forskellige steder i Danmark. Poul Erik og Lene fra Vestjylland. Ulrik & Louise fra Østerbro. Det unge par Christian & Christina fra Korsør, Louise & Martin fra Valby og endelig Lars & Theresia fra Lolland.

Hvorfor stoppede Marie i Årgang 0?

Allerede efter første sæson besluttede Maries forældre Ulrik og Louise sig for at stoppe i programmet. De valgte angiveligt at stoppe, fordi deres lille datter blev meget ked af det, hver gang tv-holdet kom på besøg.

Hvad tjener man for at være med i Årgang 0?

Fem kommende forældre søges til dokumentarserien 'Årgang 20' - en ny version af 'Årgang 0'. Termin skal være i første kvartal af 2020. Man får ikke løn for at være med, og man skal være indstillet på løbende at blive fulgt af et kamerahold i 18 år.

Hvad tjener Årgang 0?

Fem kommende forældre søges til dokumentarserien 'Årgang 20' - en ny version af 'Årgang 0'. Termin skal være i første kvartal af 2020. Man får ikke løn for at være med, og man skal være indstillet på løbende at blive fulgt af et kamerahold i 18 år. De første optagelser forventes at foregå i december 2019.

Hvor mange børn har Christina fra Årgang 0?

Christina er mor til fem. Hun har de to døtre, Stephanie på 15 og Isabella på 12. Desuden har Christina tre drenge med krudt i, Romeo, 10, William, 8, og Pelle på, 3. Ny kæreste og bonusbørn eller ej i fredags havde Christina valgt at tage en rigtig hyggetur med sine to store piger.

Hvilken tv genre er Årgang 0 og Årgang 20?

"Årgang 20 er ikke en almindelig tv-serie, men en ambitiøs føljeton om familie- og hverdagsliv, som det vil udspille sig de næste 18 år. Om alt går vel, er det et projekt, der først slutter i 2038, og det er jo totalt science fiction," fortæller seriens producent Jan Bacher Dirchsen i en pressemeddelelse fra TV 2.

Hvornår starter Årgang 20?

Årgang 20 er tilbage på TV 2 og TV 2 Play fra tirsdag 4. januar 2022. Hvordan går det de fire nybagte familier i TV 2s dokumentarserie 'Årgang 20' – om den nye generation af danskere?

Hvor mange børn har Christina Siguenza?

I fire år var 'Årgang 0'-stjernen Christina Siguenza i et forhold præget af vold, frygt, kontrol og jalousi med eksmanden Martin Rohrberg, som hun fik sønnerne Romeo, 15, og William, 14, med.

Hvor mange søskende har Stephanie fra Årgang 0?

Lillebror Romeo, Stephanie, mor Christina, lillesøster Isabella og lillebror William i 2010. Lillebror Romeo, Stephanie, mor Christina, lillesøster Isabella og lillebror William i 2010. Selv om ens forældre er skilt kan man godt samles på et fællesfoto. Her er Stephanie omgivet af sin mor, far og søskende i 2018.

Hvornår kommer Årgang 20?

I begyndelsen af januar vender de fire familier fra "Årgang 20" tilbage på TV 2. 2021 går snart på held, og det betyder samtidig, at døren til 2022 i den grad står på klem. Her er der gensyn med en række velkendte tv-formater. Også det nye ”Årgang 20”, der første gang rullede over skærmen på TV 2 sidste år.

Hvor bor Årgang 20?

Og hvordan går det for det Danmark, de vokser op i? Vi er tilbage hos de fire familier og ser, hvordan de klarer sig igennem 2021, hvor ikke meget går som planlagt. I Lyngby i Storkøbenhavn bor Maria på 23 og Daniel på 24. Maria studerer til socialpædagog, og Daniel er tømrerlærling.

Hvor ser man Årgang 20?

Årgang 20 - dansk dokumentar - TV 2.

Hvor kan man se Årgang 20?

Årgang 20 - TV 2 PLAY.