Table of Contents:

  1. Hvor ligger Neverland?
  2. Hvad koster Neverland?
  3. Hvem ejer Neverland i dag?
  4. Hvorfor fik Michael Jackson operationer?
  5. Kan man besøge Neverland?
  6. Hvad hedder Michael Jacksons sygdom?

Hvor ligger Neverland?

Neverland Valley Ranch (Nu omdøbt til Sycamore Valley Ranch) er en ejendom, som ligger i Santa Barbara County, Californien. Ejendommen er mest berømt som værende Michael Jacksons hjem fra 19. Ranchen er opkaldt efter den fantasiø, som i historien om Peter Pan er der, hvor man aldrig bliver voksen.

Hvad koster Neverland?

De 22 millioner dollars, som svarer til over 134 millioner danske kroner, er et drastisk fald i prisen i forhold til de 100 millioner dollars, som Neverland var sat til salg for i 2015. Den pris er løbende dalet, og sidste år stod ranchen til en pris på 31 millioner dollars.

Hvem ejer Neverland i dag?

Efter Jacksons død i 2009 fik Neverland navnet Sycamore Valley Ranch i et forsøg på at give stedet et nyt brand. Det er milliardæren Ron Burkle, som har investeret i alt fra supermarkeder til sportshold, der har købt ranchen.

Hvorfor fik Michael Jackson operationer?

Der går rygter om, at han fik foretaget en plastikoperation, fordi han hadede sin far og ikke kunne foredrage synet af, at han skulle ligne ham. Michael Jackson har foretaget plastikoperationer, men ikke for at ændre hudfarve. Han bekræftede selv, at han havde sygdommen, og ligeledes har læger gjort.

Kan man besøge Neverland?

Men tivoliet og den zoologiske have, som han lod indrette, findes ikke længere, og den store grund fremstår i dag mere som et frodigt og skyggefuldt landsted end som en privat forlystelsespark.

Hvad hedder Michael Jacksons sygdom?

Ifølge J. Randy Taraborrellis biografi blev Jackson i 1986 diagnosticeret med vitiligo og lupus; vitiligo-sygdommen gjorde hans hud delvist lysere, og lupusen var i bedring; begge sygdomme gjorde ham følsom overfor sollys.