Table of Contents:

 1. Hvorfor kan man ikke kontakte ASOS?
 2. Hvem leverer for ASOS i Danmark?
 3. Kan jeg stadig købe fra ASOS?
 4. Hvordan kontakter jeg ASOS kundeservice?
 5. Kan man stole på ASOS?
 6. Hvor leverer ASOS?
 7. Hvor bliver ting fra ASOS sendt fra?
 8. Hvor ligger firmaet ASOS?
 9. Hvor kan man købe ASOS?
 10. Er det gratis at returnere til ASOS?
 11. Er det sikkert at handle hos ASOS?
 12. Hvordan er størrelserne på ASOS?
 13. Hvor ligger ASOS lager?
 14. Hvad er standardlevering?

Hvorfor kan man ikke kontakte ASOS?

Vi er glade for at høre fra alle, som har et generelt spørgsmål om at shoppe hos ASOS. Men hvis du vil i kontakt med os om en ordre eller en konto, så skal du have en ASOS-konto. Vi vil også bede dig om at bruge den emailadresse, som du brugte til at registrere dig med, så vi kan verificere dine oplysninger.

Hvem leverer for ASOS i Danmark?

ASOS vælger PostNord som logistikpartner i Danmark Den britiske mode-webshop, ASOS, har valgt PostNord som ny logistikpartner i Danmark. Partnerskabet betyder, at PostNord fremover skal levere tøj og accessoires til danskerne for en af branchens største spillere.

Kan jeg stadig købe fra ASOS?

Der er ingen grund til bekymring, for du kan stadig bestille dine ordrer og shoppe som normalt på ASOS efter Brexit. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at shoppingoplevelsen forbliver den samme.

Hvordan kontakter jeg ASOS kundeservice?

Online er vores spidskompetence her hos ASOS, så vores kundeservice håndterer for det meste henvendelser via. emails eller sociale medier, da vi har ikke et callcenter.

Kan man stole på ASOS?

Virkelig dårlig oplevelse med asos… Istedet igangsætter de refusion og jeg er tvunget til at sende varen retur indenfor relativt kort tid, hvilket ikke er muligt for mig.. de forholder sig overhovedet ikke til hvad jeg skriver! Så alt i alt mega meget besvær til mig og ingen vare… ikke ligefrem anbefalelsesværdigt!

Hvor leverer ASOS?

Vores standardlevering bliver automatisk leveret til dit nærmeste lokale udleveringssted ud fra din valgte leveringsadresse. Det koster 35 kr. eller er gratis for ordrer over 240 kr. Levering sker mellem mandag-lørdag.

Hvor bliver ting fra ASOS sendt fra?

London, StorbritannienAsos / Sted for grundlæggelse

Hvor ligger firmaet ASOS?

ASOS har hjemmesider for Storbritannien, Australien, USA, Frankrig, Tyskland, Spanien, Rusland, Italien og Kina, og derudover sender de til over 140 lande fra depoter i Storbritannien, USA, Europa og Kina. I hoveddepotet i Barnsley i South Yorkshire er der 3.000 ansatte.

Hvor kan man købe ASOS?

ASOS er et onlineunivers, så du kan derfor ikke finde os i det lokale storcenter. Vi har hundredvis af mærker og tusindvis af produkter, og det ville være umuligt at passe så stort et udvalg ind i en butik.

Er det gratis at returnere til ASOS?

Gode nyheder! Det er nu gratis at returnere ordrer fra Danmark. Du kan returnere alle varer til os inden for 28 dage efter modtagelsen af din ordre – inklusive udsalgsvarer. Du skal bare sikre dig, at varerne er i deres oprindelige stand.

Er det sikkert at handle hos ASOS?

Blandet oplevelser. Har handlet meget ved ASOS (lidt over 80 gange) og har haft mange blandende oplevelser, alt lige fra forsvundet pakke til manglende vare, som deres kundeservice dog i sidste ende har løst - så plus for det. Dog ærger jeg mig meget over, at man kun ikke kan ændre valuta og handle i pund mere.

Hvordan er størrelserne på ASOS?

Vi har også evalueret vores størrelser for at sikre, at de passer præcist, som de bør. Så vi har fjernet 5XL og 6XL og gjort 3XL og 4XL større, så de er mere nøjagtige og ligger i tråd med andre brands.

Hvor ligger ASOS lager?

ASOS har hjemmesider for Storbritannien, Australien, USA, Frankrig, Tyskland, Spanien, Rusland, Italien og Kina, og derudover sender de til over 140 lande fra depoter i Storbritannien, USA, Europa og Kina. I hoveddepotet i Barnsley i South Yorkshire er der 3.000 ansatte.

Hvad er standardlevering?

Forbrugerombudsmanden fortolkede ”standardlevering”, jf. forbrugeraftalelovens § 22, stk. 3, således, at leveringsformer, der er almindelige og generelt accepterede, må anses for standardlevering i bestemmelsens forstand.