Table of Contents:

 1. Hvem dør i Skammerens datter?
 2. Hvor er Skammerens datter 1 optaget?
 3. Hvem er Fru Petri i Skammerens datter?
 4. Hvad handler Skammernes datter om?
 5. Hvilken genre er Skammerens datter?
 6. Hvem er Cilla i Skammerens datter?
 7. I hvilket årstal foregår Skammerens datter?
 8. Hvem er rosa i Skammerens datter?
 9. Hvordan er Dina i Skammerens datter?
 10. Hvor er Skammerens datter indspillet?
 11. Hvem er forfatteren til Skammerens datter?
 12. Hvilken tid foregår Skammerens Datter i?
 13. Hvad hedder byen i Skammerens datter?
 14. Hvor gammel er Dina og Davin i Skammerens datter?
 15. Hvornår udkom Skammerens datter 1?

Hvem dør i Skammerens datter?

Nico får afvæbnet Drakan, efter at Rosa har afledt ham ved at stikke ham med sin kniv. Nico står med klingen på Drakans strube, men han kan ikke få sig selv til at slå ham ihjel, så han lader ham leve.

Hvor er Skammerens datter 1 optaget?

Filmen er ligesom den første Skammer-film optaget i Tjekkiets vilde skov- og bjerglandskab og rummer mange smukke naturbilleder. Filmen er instrueret af Ask Hasselbalch, der også er instruktør på 'Antboy'-filmene, som han har vundet flere priser for.

Hvem er Fru Petri i Skammerens datter?

Medvirkende:
Laura BroFru Petri
Rebecca Emilie SattrupDina
Jóhann G. JóhanssonDres
Olaf Heine JohannessenMester Maunus
Adam Ild RohwederAun
26. mar. 2015

Hvad handler Skammernes datter om?

Skammerens datter, Dina, har uvidende om det, arvet sin mors overnaturlige evner. Hun kan se direkte ind i andre menneskers sjæl, og herved få dem til at skamme sig over sig selv.Skammerens datter / Filmsynopsis

Hvilken genre er Skammerens datter?

Eventyr Fantasyfilm Skammerens datter/Genrer

Hvem er Cilla i Skammerens datter?

Skammerens datter
Selskaber
ProduktionsselskabNepenthe Film, Nordisk Film Distribution A/S
MelliSelma Lijazovski
CillaJulie Knuth Brøllund Hansen
Fyrst EbnezerCurtis Matthew

I hvilket årstal foregår Skammerens datter?

En spændende fantasyroman, der foregår i middelalderen. Dinas mor er Skammer, og det betyder, at hun har magiske lysende øjne, der kan se ind i andre menneskers indre. Derfor kan hun afsløre, om det har begået nogle onde handlinger mod andre mennesker.

Hvem er rosa i Skammerens datter?

I casting-optagelserne herunder kan du se skuespillerne Rebecca Emilie Sattrup (Dina) og Petra Maria Scott (Rosa) spille scenen.

Hvordan er Dina i Skammerens datter?

Pigen Dina bor sammen med sin familie uden for den lille by Birkene. Hun og moren Melussina er skammere. Det betyder, at de kan se, hvad folk skammer sig over ved at kigge dem i øjnene. På grund af sin evne har Dina svært ved at få venner.

Hvor er Skammerens datter indspillet?

Skammerens datter” har flere kendetegn, der gør, at vi kan placere den i fantasy-genren. Den foregår i en imaginær verden, hvor der eksisterer magiske eller overnaturlige elementer. Hovedpersonen er en ung pige, som bliver udsat for en række prøvelser og farer.

Hvem er forfatteren til Skammerens datter?

Lene KaaberbølSkammerens datter / Forfatter ”EVENTYR BLIVER ALDRIG UAKTUELLE” – LENE KAABERBØL FEJRER 20 ÅR MED SKAMMERENS DATTER. I 2000 udkom den første bog om skammer-pigen Dina, der har tryllebundet læsere i 20 år. Forfatter Lene Kaaberbøl ser tilbage på to årtier med Skammeren. Lene Kaaberbøl var 15 år, da hendes første bog udkom.

Hvilken tid foregår Skammerens Datter i?

En spændende fantasyroman, der foregår i middelalderen. Dinas mor er Skammer, og det betyder, at hun har magiske lysende øjne, der kan se ind i andre menneskers indre. Derfor kan hun afsløre, om det har begået nogle onde handlinger mod andre mennesker.

Hvad hedder byen i Skammerens datter?

I ”Skammerens datter” kaldes skammeren til byen Dunark for at afgøre skyldsspørgsmålet i en mordsag. En af de dræbte er borgfyrsten Ebenezer, og den hovedmistænkte er hans søn Nicodemus.

Hvor gammel er Dina og Davin i Skammerens datter?

11 årige Dina bor i Birkene, en lille landlig flække uden for byen Dunark. Sammen med sin lillesøster Melli, sin storebror Davin, hunden Bæst og Dinas mor, lever de et godt, kærligt med lidt ensomt liv. For Dinas mor er Skammer.

Hvornår udkom Skammerens datter 1?

Skammerens datter er en fantasyroman af Lene Kaaberbøl fra 2000. Den er første bog i hendes serie om Skammerens børn. Bogen handler om pigen Dina, der har arvet sin mors særlige Skammer-kræfter, en evne der gør hende i stand til, ved at se dem i øjnene, at se hvad et andet menneske skammer sig over.