Table of Contents:

  1. Hvorfor stoppede Brenda i Beverly Hills?
  2. Hvorfor stoppede Shannen Doherty?
  3. Hvordan går det med Shannen Doherty?
  4. Hvor kan man se Beverly Hills ?
  5. Hvor mange sæsoner er der i Beverly Hills?
  6. Hvem spiller Jenny i det lille hus på prærien?
  7. Hvor mange børn har Tori Spelling?

Hvorfor stoppede Brenda i Beverly Hills?

Shannen Doherty (spillede Brenda Walsh) blev fyret fra »Beverly Hills 90210« for at klippe sit lange, sorte hår! ... Jason Priestley (der spillede Brandon Walsh) instruerede 15 af episoderne i “Beverly Hills 90210) - første gang da han kun var 23 år gammel.

Hvorfor stoppede Shannen Doherty?

Hun genoptog rollen i en genindspilning af serien, der udkom som miniserie i 2019. Genindspilningen begyndte, kort efter at Doherty havde fået at vide, at brystkræften var vendt tilbage, men hun endnu kun havde fortalt det til få. Oprindeligt ville hun egentlig ikke deltage.

Hvordan går det med Shannen Doherty?

Shannen Doherty blev for et par år siden erklæret kræftfri, men siden er den grusomme sygdom vendt tilbage, og hun befinder sig lige nu i det man kalder for stadie fire, hvor man ifølge Kræftens Bekæmpelse har dårlige chancer for overlevelse, men at man også ofte bliver behandlet med succes.

Hvor kan man se Beverly Hills ?

BH90210 - TV 2 PLAY.

Hvor mange sæsoner er der i Beverly Hills?

Serien løb i 293 afsnit á 44 minutter fordelt på 10 sæsoner på Fox i USA fra oktober 1990 til maj 2000, og er den første ud af seks serier i Beverly Hills, 90210-franchisen.

Hvem spiller Jenny i det lille hus på prærien?

Shannen Doherty
FødtShannen Maria Doherty 12. april 1971 (50 år) Memphis, Tennessee, USA
NationalitetUSA
BopælVentura County, Californien, USA
Politisk partiRepublikanske parti

Hvor mange børn har Tori Spelling?

”Beverly Hills 90210”-skuespilleren Tori Spelling og hendes mand Dean McDermott er blevet forældre til deres femte barn. Den 43-årige skuespiller Tori Spelling er torsdag blevet mor til sit barn nummer fem, og sønnen har allerede fået navnet Beau McDermott.