Table of Contents:

 1. Hvem ejer Family Guy?
 2. Hvor gammel er Peter Griffin?
 3. Hvor kan man se Family Guy?
 4. Kan man se Family Guy på Netflix?
 5. Hvorfor er Family Guy fjernet fra Viaplay?
 6. Hvorfor er Family Guy ikke på Netflix?
 7. Hvorfor er Greys Anatomy ikke på Viaplay mere?
 8. Hvad bliver fjernet fra Viaplay?
 9. Er Family Guy på Netflix?
 10. Hvornår kommer Greys Hvide Verden sæson 18 på Viaplay?
 11. Hvornår kommer Greys hvide verden tilbage på Viaplay?
 12. Hvordan kan jeg se hvem der ser på min Viaplay?
 13. Hvad er der galt med Viaplay?
 14. Hvilke film bliver fjernet fra Netflix?

Hvem ejer Family Guy?

Family Guy er en amerikansk animeret sitcom for voksne, der er skabt af Seth MacFarlane for Fox Broadcasting Company. Serien handler om familien Griffin, en dysfunktionel familie, der består af forældrene Peter og Lois, deres børn Meg, Chris og Stewie og deres antropomorfiske hund Brian.

Hvor gammel er Peter Griffin?

Familien Griffin. Peter Lowenbrau Griffin/Sebastian, kort Peter Griffin (født i 1966) er overhovedet i Griffin-husstanden og seriens hovedperson.

Hvor kan man se Family Guy?

Family Guy (Sæson 17) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Kan man se Family Guy på Netflix?

Family Guy (Sæson 17) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Hvorfor er Family Guy fjernet fra Viaplay?

De fleste af vores rettigheder på film og serier, vil udløbe efter en vis periode, hvis vi ikke fornyer dem. Vi varsler på vores webside inden en film eller serie bliver fjernet.

Hvorfor er Family Guy ikke på Netflix?

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Family Guy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Hvorfor er Greys Anatomy ikke på Viaplay mere?

Der bliver serien nemlig taget af programmet. Vi kan kun krydse fingre for, at det er midlertidigt, for vi har nemlig fået bekræftet, at der kommer en 13. sæson af Grey's Anatomy, og sæson 12 har de heller ikke gjort tilgængelig i Danmark endnu.

Hvad bliver fjernet fra Viaplay?

De fleste af vores rettigheder på film og serier, vil udløbe efter en vis periode, hvis vi ikke fornyer dem. Vi varsler på vores webside inden en film eller serie bliver fjernet. Hvis det lykkes os at forny rettighederne, vil vi ændre varslet på Viaplay, og lade indholdet blive, så du kan fortsætte med at se det.

Er Family Guy på Netflix?

Family Guy (Sæson 17) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Family Guy på YouTube.

Hvornår kommer Greys Hvide Verden sæson 18 på Viaplay?

Greys hvide verden er nået til sæson 18 og den nye sæson får premiere på Disney+ her fra 3. november. Disney+ er også stedet du lige nu kan se alle de andre sæsoner. Viaplay har aktuelt kun til og med sæson 16, og det ser ud til at hele serien forsvinder fra Viaplay ved udgangen af 2021.

Hvornår kommer Greys hvide verden tilbage på Viaplay?

Greys hvide verden sæson 1-14 kommerViaplay til november.

Hvordan kan jeg se hvem der ser på min Viaplay?

Du kan ikke selv slette enheder fra din liste over aktive enheder. Når en enhed ikke har været i brug i 24 timer, forsvinder den automatisk fra din liste over enheder. Klik på dette link hvis du vil se en komplet liste over de enheder som du kan benytte Viaplay på idag.

Hvad er der galt med Viaplay?

Genstarter din enhed eller router. Luk appen ned, åbn den og prøv igen. Se om der er en opdatering appen på din enhed. Det gør du i App Store eller Google Play store.

Hvilke film bliver fjernet fra Netflix?

Hvis en serie eller film forsvinder fra Netflix i løbet af den næste måned vises en besked om titlens sidste dag på Netflix, så du ikke kommer til at gå glip af noget. På siden Detaljer under serien eller filmen.