Table of Contents:

  1. Hvorfor gik JESY ud af Little Mix?
  2. Hvad skete der med Little Mix?
  3. Er Little Mix gået i opløsning?
  4. Hvem er gået ud af Little Mix?
  5. Hvor mange år er Little Mix?

Hvorfor gik JESY ud af Little Mix?

Har længe kæmpet med mentalt helbred Jesy Nelsons beslutning om at forlade Little Mix for at passe på sit mentale helbred kommer ikke ud af det blå.

Hvad skete der med Little Mix?

Little Mix (tidligere kendt som Rhythmix) er en britisk pigegruppe dannet i 2011, bestående af Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall. Oprindeligt var sangerinden Jesy Nelson også en del af gruppen, men forlod gruppen den 14 december 2020 efter mere end ni år.

Er Little Mix gået i opløsning?

Little Mix annoncerer, at gruppen går i opløsning. Pigegruppen har efter 10 år besluttet, at de vil gå hver til sit for at arbejde på deres solokarrierer. Det skriver gruppens medlemmer i en fælles meddelelse på Instagram.

Hvem er gået ud af Little Mix?

Da Jesy Nelson tilbage i 2020 valgte at forlade Little Mix, chokerede det fans verden over. Nu fortæller hun ærligt om sin tid i pigegruppen, som bestemt ikke var positiv. Læs alt om det her. I december 2020 chokerede Jesy Nelson alle, da hun annoncerede, at hun forlod verdens største pigegruppe, Little Mix.

Hvor mange år er Little Mix?

Om Little Mix Britiske Little Mix består af Perrie Edwards (25 år), Jesy Nelson (27 år), Leigh-Anne Pinnock (27 år) og Jade Thirlwall (25 år). Gruppen vandt i 2011 den britiske udgave af X Factor.