Table of Contents:

 1. Hvornår sprang George Michael ud af skabet?
 2. Hvor gammel var George Michael da han døde?
 3. Hvem arvede George Michael?
 4. Hvor gammel var George Michael?
 5. Hvornår gik Wham i opløsning?
 6. Hvem synger Last Christmas?
 7. Hvordan døde Wham?
 8. Hvorfor gik Wham i opløsning?
 9. Hvorfor stoppede Wham?
 10. Er Last Christmas en julesang?
 11. Hvem ejer Last Christmas?
 12. Hvem bestod Wham af?

Hvornår sprang George Michael ud af skabet?

Det trak overskrifter verden over, da den nu afdøde George Michael blev tvunget til at springe offentligt ud som homoseksuel i 1998.

Hvor gammel var George Michael da han døde?

53 år ()George Michael / Alder

Hvem arvede George Michael?

George Michael, der var homoseksuel, havde ingen børn. Og det er således hans to søstre Melanie og Yioda, der står til at arve den største del af formuen. De får hver en pose penge flere hundrede millioner kroner samt alle George Michaels ejendomsbesiddelser.

Hvor gammel var George Michael?

Født i 1963 under det borgerlige navn Georgios Kyriacos Panayiotou. Dannede bandet Wham med sin skolekammerat Andrew Ridgeley i 1981. Debuterede som soloartist med albummet 'Faith' fra 1987. Døde i 2016, 53 år gammel.

Hvornår gik Wham i opløsning?

var en britisk popgruppe som blev dannet i 1981 af George Michael og Andrew Ridgeley. Gruppen gik i opløsning i 1986, efter at have udgivet 3 albums.

Hvem synger Last Christmas?

Wham!Last Christmas / Musiker Last Christmas – Wham! "Last Christmas" har hvert år ved juletid været blandt de mest spillede julesange i det meste af verden siden 1984.

Hvordan døde Wham?

Det tidligere Wham!- medlem døde som 53-årig af hjerteproblemer og fedtlever, oplyser Darren Salter. De seneste år fandt politiet flere gange cannabis og kokain i George Michaels besiddelse. I 2010 fik han en otte ugers fængselsdom, fordi han kørte sin bil ind i en butik i London.

Hvorfor gik Wham i opløsning?

ikke var den slags musik han i virkeligheden havde lyst til, at lave. Han ville gerne lave dybere, mere meningsfulde numre, som henvendte sig til et andet mere modent publikum. Derfor var det unægteligt, at Wham! ikke kunne fortsætte som hidtil, og i 1986 opløstes gruppen.

Hvorfor stoppede Wham?

Popduoen Wham var en gigantisk succes, men i 1986, efter fem år og tre albums, var det slut. George Michael forlod sin makker Andrew Ridgeley og gik solo. Det var først efter bruddet med Wham, at George Michaels karriere for alvor tog fart. Han skrev hit på hit og blev en af verdens største popsangere.

Er Last Christmas en julesang?

"Last Christmas" har hvert år ved juletid været blandt de mest spillede julesange i det meste af verden siden 1984. Sangen er nærmest skabt til at sætte sig fast på hjernen, og man må sige, at den opfylder formålet.

Hvem ejer Last Christmas?

George Michael skrev »Last Christmas« på sit drengeværelse og endte med at skabe en global hitsensation. I år er det 35 år siden, at Whams juleklassiker ramte hitlisterne.

Hvem bestod Wham af?

var en britisk popgruppe som blev dannet i 1981 af George Michael og Andrew Ridgeley. Gruppen gik i opløsning i 1986, efter at have udgivet 3 albums.