Table of Contents:

  1. Hvad betyder McDonalds?
  2. Hvor mange penge tjener McDonalds?
  3. Hvad tjener McDonalds om dagen?
  4. Hvad er McDonalds værdier?
  5. Hvad er kyllingenuggets fra McDonalds lavet af?

Hvad betyder McDonalds?

Navnet stammer fra den drive-in-restaurant, som brødrene Richard (Dick) og Maurice (Mac) McDonald i 1948 åbnede i San Bernadino i Californien, men Raymond (Ray) Kroc (1902-84) betragtes som grundlægger af kæden.

Hvor mange penge tjener McDonalds?

Ifølge bogen ”Fastfood Nationen” (se kilder) tjener kæden hovedparten af sine penge uden for USA. Ifølge hjemmesiden Statista (se kilder) var McDonald's samlede omsætning på 19,12 milliarder dollars i 2005. Omsætningen toppede i 2013 med 28,11 milliarder dollars. I 2019 lå omsætningen på 21,08 milliarder dollars.

Hvad tjener McDonalds om dagen?

Det var en fremgang på 2,2 procent i forhold til 2019 og et tal, som betyder, at McDonald's solgte fastfood for knap 7,4 millioner kroner om dagen. Selv oplyser McDonald's, at de havde cirka 200.000 danske kunder om dagen i 2020, hvilket svarer til svimlende 73 millioner besøg i alt.

Hvad er McDonalds værdier?

Hos McDonald's er evnen og lysten til samarbejde helt afgørende egenskaber. Medarbejderne og deres indbyrdes samarbejde er alfa og omega for vores succes. I de enkelte restauranter arbejder man forskelligt med samarbejde og teamwork.

Hvad er kyllingenuggets fra McDonalds lavet af?

Vores Chicken McNugget ® er fremstillet af kyllingebryst med en sprød gylden brun panering. Vælg mellem 4, 6, 9 eller 20 stk. og få karry, sursød eller barbeque dip til.