Table of Contents:

 1. Hvor mange mennesker hedder Benjamin i Danmark?
 2. Hvad betyder navnet Benji?
 3. Hvad er en Simon?
 4. Hvad betyder navnet Valdemar?
 5. Hvad er det mest sjældne navn i Danmark?
 6. Hvad er en Caroline?
 7. Hvad betyder mit navn Sebastian?
 8. Hvad betyder mit efternavn?
 9. Hvor gammelt er navnet Valdemar?
 10. Hvor mange børn hedder Valdemar?
 11. Hvilket navn betyder håb?
 12. Hvad er det længste navn i Danmark?
 13. Er Caroline et dansk navn?
 14. Hvor mange hedder Caroline i hele verden?
 15. Hvor gammel er navnet Sebastian?

Hvor mange mennesker hedder Benjamin i Danmark?

Benjamin bliver forkortet til Ben, se Ben (drengenavn). Cirka 7800 danskere hedder Benjamin ifølge Danmarks Statistik.

Hvad betyder navnet Benji?

Hebraisk drengenavn, der betyder "søn af højre hånd" og "lykkens søn". I Biblen er Benjamin Jakobs yngste søn og hans ubetingede øjesten. Derfor mødre man af og til udtrykket: Han er familiens Benjamin = han er familiens lille øjesten. Benjamin er et bibelsk drengenavn og er meget populært.

Hvad er en Simon?

Simon er et drengenavn. Simon er græsk og kommer af det hebraiske Simeon, som betyder den lyttende. I Danmark i 2020 var der 20.557 med navnet Simon.

Hvad betyder navnet Valdemar?

Valdemar er et dansk drengenavn, der stammer fra det russiske Vladimir. Den nordiske omskrivning betyder således 'vælde' og 'berømt'. Det første bevis i den danske form er fra den danske kong Valdemar den Store, hvis oldefar var en russisk fyrste ved navn Vladmir.

Hvad er det mest sjældne navn i Danmark?

På listen er listet unikke stavemåder, så Joséphine (med apostrof over e'et) er der kun én, der blev kaldt, mens Josefine/Josephine var det 15. mest populære navn i 2019.

Hvad er en Caroline?

Navnet Caroline er en variant af Carolina som er en hunkønsform af det latinske mandsnavn Carolinus. Carolinus er dannet til mandsnavnet Carolus som muligvis er en latinsk form af det germanske mandsnavn Karl der betyder 'fri mand'. Caroline er første gang brugt i Danmark i 1700-tallet.

Hvad betyder mit navn Sebastian?

Sebastian er et drengenavn, der stammer fra græsk og betyder "ærværdig". I Danmark var der i 2001 6.080 personer, der bar navnet som fornavn, og 19, der bar navnet som efternavn, ifølge Danmarks Statistik. Navnet Bastian er afledt af Sebastian.

Hvad betyder mit efternavn?

Navnebetydning.dk er et site, hvor alle kan læse om navnes betydning. Indholdet er overvejende baseret på at brugere selv indtaster betydning et navn, hvor de i forvejen kender navnebetydningen.

Hvor gammelt er navnet Valdemar?

Navnet Valdemar er en nordisk omdannelse af det slaviske Vladimir, så det fremtræder som sammensat ord med betydningen 'vælde' og 'berømt'. Navnet er brugt i Danmark siden 1100-tallet.

Hvor mange børn hedder Valdemar?

Valdemar Atterdag
EfterfølgerOluf 2.
[vis]Konge af de Gothers
ÆgtefælleDronning Helvig
BørnChristoffer () Margrethe () Ingeborg (1347-ca. 1370) Katrine, født 1349, død som lille Valdemar, født 1350, død som lille Margrete 1. ()

Hvilket navn betyder håb?

Nadja: Er russisk, og betyderHåb”.

Hvad er det længste navn i Danmark?

Orker du ikke et langt navn, der er umuligt at stave, så overvej et af disse 118 navne på kun to bogstaver. For nogle forældre er et langt navn smukt. Det gælder for eksempel forældrene til drengene Abdillahiburhan, Mandakhtsatsrag og Niels-Christian, der er indehaver af Danmarks tre længste navne på hele 15 bogstaver.

Er Caroline et dansk navn?

Caroline (Karoline) er en fransk kæleform og variant af pigenavnet Carolina. Carolina er den latinske hunkønsform af det latinske drengenavn Carolinus, som muligvis er en latinsk form af det germanske mandsnavn Karl, der betyder 'fri mand'.

Hvor mange hedder Caroline i hele verden?

1. januar 2022
1Anne44.494
9Maria29.797
10Marianne26.409
11Lone24.716
12Camilla24.558

Hvor gammel er navnet Sebastian?

Sebastian er et græsk navn som muligvis betyder 'ærværdig'. Det er også muligt at det betyder 'person fra Sebaste'. Sebaste er navnet på en græsk by i det antikke Samaria. Navnet er brugt første gang i Danmark i 1400-tallet.