Table of Contents:

  1. Hvem stod bag terrorangrebet i Paris?
  2. Hvordan fik Checkpoint Charlie sit navn?
  3. Hvordan døde Charlie Harper?
  4. Hvad blev Checkpoint Charlie brugt til?
  5. Hvorfor stoppede Charlie i Two and a Half Men?
  6. Hvorfor blev Charlie skrevet ud af Two and a Half Men?

Hvem stod bag terrorangrebet i Paris?

Den 16. november 2015 havde kilder ved fransk politi udpeget den 27. årige Abdelhamid Abaaoud fra Molenbeek ved Bruxelles i Belgien som ansvarlig for planlægningen af angrebene i Paris.

Hvordan fik Checkpoint Charlie sit navn?

Navnet Checkpoint Charlie er som udgangspunkt ikke særlig glamourøst – det betyder faktisk bare Kontrolpunkt "C", idet "Charlie" er ordet for bogstavet C i det Fonetiske Alfabet, som man blandt andet bruger i militæret for at undgå høre-fejl. Ikke desto mindre blev den til del i handlingen i mange spionfilm og romaner.

Hvordan døde Charlie Harper?

Charlie Harper skal begraves. Det har været sikkert længe. Men nu er dødsårsagen også fastlagt. Han er blevet kørt ned af et tog.

Hvad blev Checkpoint Charlie brugt til?

Checkpoint Charlie var en af de 14 grænseovergange i Berlin, der i årene under Berlinmuren 1961-89 forbandt Østberlin -bydelen Mitte – og Vestberlin – bydelen Kreuzberg.

Hvorfor stoppede Charlie i Two and a Half Men?

I marts 2011 blev Charlie Sheen fyret fra serien. Det skete efter, at han i et radiointerview måneden forinden havde svinet seriens skaber, Chuck Lorre, til. Efter Charlie Sheens fyring var der tale om, at man ville skrotte hele TV-serien, men producenterne fandt en løsning og hyrede i stedet Ashton Kutcher.

Hvorfor blev Charlie skrevet ud af Two and a Half Men?

Ifølge Chuck Lorre, en af skaberne af Two and a Half Men, var et massivt kokainmisbrug den primære årsag til, at Charlie Sheen tidligere i år blev fyret fra succes-serien. - Du kan ikke tage så meget kokain og så arbejde. Jeg ville ikke skrive en sit-com, mens min ven døde.