Table of Contents:

 1. Hvilken lænestol sidder man bedst i?
 2. Hvor høj skal en lænestol være?
 3. Hvad er Skovby møbler?
 4. Hvem laver Skovby møbler?
 5. Er ægget god at sidde i?
 6. Hvilken Stressless er bedst?
 7. Hvor bliver Skovby møbler produceret?
 8. Hvem ejer Skovby møbler?
 9. Hvordan er ægget stolen lavet?
 10. Hvem laver Stressless stole?
 11. Hvor ligger Skovby møbler?
 12. Hvor bliver Skovby møbler lavet?

Hvilken lænestol sidder man bedst i?

Stressless er indbegrebet af høj siddekomfort og et stilrent design, der passer perfekt ind i den elegante og tidløse indretning. Her er der stort fokus på optimal siddekomfort, og hvis du har behov for at slappe af om aftenen efter en lang dag, kan Stressless Metro lænestolen være et rigtig godt valg.

Hvor høj skal en lænestol være?

Højden på stolen skal passe til din egen højde – så hvis du f. eks. er lav, er det en god idé at vælge en lavere stol.

Hvad er Skovby møbler?

Sunde traditioner og erfaringer er nedarvet og har gennem den lange historie givet os en viden om møbler og deres vedligeholdelse, som vi gerne vil dele med dig. Det træ, vi anvender til fremstilling af vores møbler, kommer primært fra veldrevne skove i Europa og Nordamerika, hvor der er fokus på bæredygtighed.

Hvem laver Skovby møbler?

Skovby Møbelfabrik, der bla. producerer de kendte Skovby borde er en familieejet virksomhed og blev grundlagt tilbage i 1933 af møbelsnedkeren Thorvald Rasmussen. Siden har sønnen Villy Rasmussen og hans sønner Preben & Jørgen Rasmussen ført ambitionen om funktionelt møbeldesign videre.

Er ægget god at sidde i?

En fantastisk stol Det er den perfekte stol at sidde i, hvis du lige skal tjekke din iPad, eller hvis du bare genre vil sidde og slappe lidt af. Det er i hvert fald her, at jeg en dag skal drikke min morgenkaffe. Hvis du aldrig kan finde en god stol, kan jeg helt klart anbefale Ægget.

Hvilken Stressless er bedst?

Stressless lænestol - verdens bedste lænestol? Den originale Stressless stol er en hvilestol fyldt med lækre funktioner og har et design og kvalitet, der gør den til verdens mest komfortable hvilestol. I 50 år er Stressless stolene blevet optimeret for at give dig den mest komfortable siddeoplevelse.

Hvor bliver Skovby møbler produceret?

Skovby møbler er blevet produceret i Danmark i 85 år baseret på en arbejdsform, der understøtter kompromisløst håndværk, medarbejdere og miljø.

Hvem ejer Skovby møbler?

Skovby er i dag ejet af tredje generation og sønnesønner Preben og Jørgen Rasmussen, og Skovby-møbler designes og produceres stadig lokalt – i hjertet af Danmark – i Skovby, hvor det hele begyndte.

Hvordan er ægget stolen lavet?

Stolen er fremstillet ved en stærk indre skal af skum under polstringen. Derudover fuldpolstres den med stof eller læder betræk i forskellig kvalitet og pris grupper. Hynden er af koldskum. Fodskamlen er fremstillet af en hynde af koldskum, som er betrukket med stof eller læder.

Hvem laver Stressless stole?

I 1971 lancerede Ekornes den første Stressless hvilestol. Den blev hurtigt kendt for sin gode komfort og sine innovative funktioner. Gennem årene har vi videreudviklet succesen, og i dag er Stressless en af møbelindustriens mest kendte internationale mærkevarer.

Hvor ligger Skovby møbler?

Skovby producerer på 3 fabrikker i Danmark - som alle ligger med få kilometers afstand i Galten/Skovby mellem Århus og Silkeborg.

Hvor bliver Skovby møbler lavet?

Skovby møbler er blevet produceret i Danmark i 85 år baseret på en arbejdsform, der understøtter kompromisløst håndværk, medarbejdere og miljø.