Table of Contents:

  1. Hvem døde i Riverdale?
  2. Hvad hedder Betty Cooper i virkeligheden?
  3. Hvem har lavet Riverdale?
  4. Er sæson 5 af Riverdale den sidste?
  5. Hvordan døde fred i Riverdale?
  6. Hvilket afsnit dør Luke Perry i Riverdale?

Hvem døde i Riverdale?

Luke Perry døde mandag den 4. marts 2019, efter han ugen forinden var blevet ramt af et slagtilfælde.

Hvad hedder Betty Cooper i virkeligheden?

Cole Sprouse og Lili Reinhart kan ikke holde fingrene fra hinanden. Cole Sprouse og Lili Reinhart, der spiller henholdsvis Jughead Jones og Betty Cooper i TV-serien "Riverdale", kan snart ikke holde skjult længere, at deres romance har rykket sig fra TV-skærmen og ud i det virkelige liv.

Hvem har lavet Riverdale?

Riverdale er en amerikansk teen-drama tv-serie baseret på figurene fra Archie Comics. Serien blev tilpasset til CW af Archie Comics' kreative chef Roberto Aguirre-Sacasa, og er produceret af Warner Bros.

Er sæson 5 af Riverdale den sidste?

Selv om der allerede gik rygter om 5. sæson tilbage i 2019 - og selv om de nye sæsoner af Riverdale som regel udkommer i oktober - må vi desværre alle vente til 2021 med at se den nye sæson. Produktionen er simpelthen lukket ned på grund af corona.

Hvordan døde fred i Riverdale?

I sidste måned gik skuespilleren Luke Perry bort efter et slagtilfælde. Luke var midt i optagelserne til ”Riverdale” sæson 3, som lige nu kører på Netflix.

Hvilket afsnit dør Luke Perry i Riverdale?

Det var under optagelserne til tredje sæson, at Luke Perry fik et slagtilfælde. Han døde i marts 52 år gammel, og afsnit 19 af 'Riverdale's tredje sæson blev således det sidste, han medvirkede i. Der er sæsonpremiere på 'Riverdale' 9. oktober.