Table of Contents:

 1. Hvordan slipper jeg af med Bixby?
 2. Er Bixby på dansk?
 3. Hvad er Stemmeopvågning?
 4. Hvordan slukker man en Samsung telefon?
 5. Hvordan får jeg Bixby?
 6. Hvordan slår man google assistent fra?
 7. Hvad er Siri på Android?

Hvordan slipper jeg af med Bixby?

Alt du skal gøre er at klikke på en knap øverst på skærmen i Bixby-appen, og så slår du knappen til eller fra. Du kan altså nu vælge at have knappen slået fra eller aktiveret, hvor et tryk på den åbner Bixby Home, og hvor du åbner Bixby Voice, som kun virker på engelsk og sydkoreansk, ved at holde knappen nede.

Er Bixby på dansk?

»Ja, Bixby kommer på dansk. Vi har ikke sat dato på, men det er ikke utænkeligt, at det bliver i år,« siger Claus Holm, der er Samsungs landechef i Danmark.

Hvad er Stemmeopvågning?

Deaktiver søgeordet "Hej, Bixby" til stemmeopvågning Start med at stryge op fra telefonens startskærm for at få vist app -skuffen. Derfra skal du finde og åbne "Bixby" -appen. Som standard placerer virksomheden Bixby -appen i en "Samsung" -mappe. Vælg nu Hamburger -menuikonet i venstre side af skærmen.

Hvordan slukker man en Samsung telefon?

Den nemmeste måde at få adgang til Power Menu på din Samsung Galaxy S20 er ved at holde Side- og Volume Down-knapperne nede samtidigt i flere sekunder. Når Power Menu vises, skal du trykke på Power Off eller Restart.

Hvordan får jeg Bixby?

Sådan bruger du Bixby-rutiner
 1. Træk notifikationspanelet ned og stryg det til venstre.
 2. Tryk på "Bixby-rutiner" under ikonet.
 3. Tryk på "Detaljer".
 4. Tryk på fanen "Anbefalet", og vælg en af rutinerne fra den forudindstillede liste over muligheder.
 5. Justér "Hvis" og "Så" i henhold til dine krav.
 6. Tryk på "Udført".

Hvordan slår man google assistent fra?

Aktivér Google Assistent
 1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet. Du kan også åbne Google Assistent-appen. ...
 2. Tryk på Generelt under "Alle indstillinger". ...
 3. Deaktiver Google Assistent.

Hvad er Siri på Android?

Få 7 gode alternativer til Siri til Android Cortana – Microsofts svar på Siri og Google Now lader dig søge på Google med stemmen. Robin – en personlig assistent der fungerer meget lig Siri. Assistant.ai – en anden personlig assistent, der kommer med forslag, hvis dine anmodninger ikke kan accepteres.