Table of Contents:

  1. Hvor meget koster Big Ben?
  2. Kan man komme ind i Big Ben?
  3. Hvad ligger ved siden af Big Ben?
  4. Hvornår er Big Ben færdig renoveret?
  5. Hvorfor hedder den Big Ben?

Hvor meget koster Big Ben?

Hvad er prisen? Det er gratis at se tårnet udefra, men prisen på billetter til Big Ben og en tur indefor i bygningen med guide ligger på 18-25 GBP og opefter afhængigt af tilvalg.

Kan man komme ind i Big Ben?

Desværre er det kun britiske statsborgere, der kan komme op i selve tårnet. Selvom du ikke kan komme ind i klokketårnet, kan du beundre det udefra. ... Der er 334 trin op til uret og 399 trin helt til toppen af tårnet. Slagene fra Big Ben lød første gang den 31.

Hvad ligger ved siden af Big Ben?

Big Ben-uret finder man i det britiske parlamentsbygningstårn Elizabeth Tower. Det ligger ved Themsen i London, lige ved siden af ​​Westminster Bridge og Westminster Tube Station. Lige overfor Big Ben, på den anden side af Themsen, finder du London Eye. Dette enorme pariserhjul tilbyder fantastisk udsigt over Big Ben.

Hvornår er Big Ben færdig renoveret?

I 2017 begyndte en større renovering af Big Ben og klokketårnet. Det forventes at være afsluttet i 2021.

Hvorfor hedder den Big Ben?

Uret kan være opkaldt efter Sir Benjamin Hall, kendt under kælenavnet "Big Ben", og ansvarshavende for offentlige arbejder. Det kan være opkaldt efter bokseren Benjamin Caunt, også han kendt som "Big Ben", hvorefter betegnelsen var smittet over på alt, der blev regnet som tungest i sin klasse.