Table of Contents:

  1. Hvor kan man se sæson 4 af Borgen?
  2. Hvornår kommer der nye afsnit af Badehotellet?
  3. Hvor kan man se serien Borgen?
  4. Er sæson 9 sidste sæson af Badehotellet?
  5. Hvem er Amalie Dollerup gift med?
  6. Hvem spiller Malik i Borgen?
  7. Er Sidse Babett Knudsen gift?

Hvor kan man se sæson 4 af Borgen?

Den 13. februar 2022 blev første afsnit af fjerde sæson sendt på DR1. Sæsonen blev produceret i samarbejde med Netflix, som senere vil få sæsonen på streamingtjenesten.

Hvornår kommer der nye afsnit af Badehotellet?

Vender retur i 2024 Den tiende sæson får nemlig først premiere i vinteren 2024. Det skyldes især, at coronanedlukningen de forrige to år har forsinket hele produktionen af serien. Det har også betydet, at sæson otte og ni blev forkortet til fem afsnit. Men afslutningen på 'Badehotellet' har fortjent mere end det.

Hvor kan man se serien Borgen?

Klassikere og nye tv-serier på DR TV se den helt nye Når støvet har lagt sig fra 2020. Det er også muligt at se Bedrag, Fred til lands, Borgen, Forbrydelsen, og Krøniken mf.

Er sæson 9 sidste sæson af Badehotellet?

9. sæson havde premiere 7. februar 2022. Afsløringer af handling, afslutning og/eller plot ender her.

Hvem er Amalie Dollerup gift med?

Andreas JebroAmalie Dollerup / Ægtefælle (g. 2017) Den 5. august 2017 blev hun gift med skuespiller Andreas Jebro, og de bor sammen i København. I januar 2019, afslørede parret at de venter deres første barn til juni 2019. Deres søn blev født i juni 2019.

Hvem spiller Malik i Borgen?

Gad nok vide, om det er skuespiller Magnus Millang, der selv er landet på, at hans karakter, departementschefen Rasmus Gren Lundbæk, skal være så ivrig Brøndbyfan, at han tropper op i ministeriet med et tørklæde om skuldrene morgenen efter en sejr?

Er Sidse Babett Knudsen gift?

Privat. Knudsen har altid værnet om sit privatliv, og har aldrig offentliggjort at være i et forhold. Hun har en søn, Louis Ray Knudsen (f. 2004).