Table of Contents:

 1. Hvorfor skulle hr Frigh dø?
 2. Hvornår dør Otto Frigh?
 3. Hvem er død i Badehotellet?
 4. Hvem spiller Sibylle i Badehotellet?
 5. Hvem spiller Hr Frigh i Badehotellet?
 6. Hvem spiller Bertha Frigh?
 7. Hvem spiller Leslie i Badehotellet?
 8. Hvem spiller rollerne i Badehotellet?
 9. Hvem er med i Badehotellet 2021?
 10. Hvem er Sibylle?
 11. Hvem spiller rollen som Weyse i Badehotellet?
 12. Hvem spiller Amandas datter i Badehotellet?
 13. Hvem er Bertha i Badehotellet?
 14. Er Mille Lehfeldt med i Badehotellet?
 15. Hvem er skrevet ud af Badehotellet?

Hvorfor skulle hr Frigh dø?

Tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan! * En stor overraskelse får seerne, da fabrikant Frigh dør i sin seng af hjerteproblemer efter en hyggelig aften på hotellet.

Hvornår dør Otto Frigh?

I vinterens mørke i 1933 blev Andersens Badehotel ekstraordinært åbnet for at holde en surprisefest for det nye ægtepar, Edward Weyse og Helene Aurland, som i mellemtiden var blevet gift i smug. Næste morgen var det hele dog slut for én af gæsterne: Tobaksfabrikant Otto Frigh døde.

Hvem er død i Badehotellet?

Peter Andreas døde, fordi hans hjerte ikke kunne klare, at tyskerne begyndte at plastre klitterne til med bunkers og slet ikke at være vidne til, hvor ivrigt deres naboer valgte at hjælpe fjenden med byggeriet. Det fremgår af det pressemateriale, som TV 2 har udsendt op til premieren på den nye sæson.

Hvem spiller Sibylle i Badehotellet?

Når der i aften er premiere på 'Badehotellet', kan seerne glæde sig til et gensyn med Sibylle, spillet af Neel Rønholt. Det afslører hun på Instagram, hvor hun har lagt et billede op af sin karakter.

Hvem spiller Hr Frigh i Badehotellet?

Alle sæsoner er skrevet af forfatterparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe. Et andet familiemedlem, der træder ind på 'Badehotellet', er 56-årige Lars Mikkelsen. Privat er han gift med Anette Støvelbæk, der spiller den pæne, konservative fru Frigh fra det bedre borgerskab.

Hvem spiller Bertha Frigh?

Lucia Vinde DirchsenBertha Frigh / Spilles af

Hvem spiller Leslie i Badehotellet?

Lue Støvelbæks veje i sit spirende professionelle virke har allerede krydset sine forældres flere gange. Han har stået over for sin egen mor siden sjette sæson af "Badehotellet", for Lue Støvelbæks rolle, Leslie Frigh, er søn til Alice Frigh, som bliver spillet af Anette Støvelbæk.

Hvem spiller rollerne i Badehotellet?

De tre roller bliver spillet af Andreas Jebro, Lars Mikkelsen og Mille Lehfeldt. For to af skuespillerne er 'Badehotellet' ikke helt ukendt territorium, deres ægtefæller spiller nemlig gode gamle kendinge på Andersens Badehotel.

Hvem er med i Badehotellet 2021?

Badehotellet VIII - 2021
 • Grosserer Madsen og fru Therese. ...
 • Edward Weyse og fru Helene. ...
 • Fru Fjeldsø og Lydia Vetterstrøm Ploug. ...
 • Grev Ditmar.

Hvem er Sibylle?

Neel Rønholt er i dag 37, og siden hun første gang dukkede op som Sibylle i ”Badehotellet”, er hun blevet mor til to. Hun har døtrene Ellen og Franka med sin kæreste Jens Sætter-Lassen, der også er kendt fra ”Badehotellet”. Han spillede jazzmusikeren Jesper, der havde et godt øje til både Fie og hendes lillesøster Ane.

Hvem spiller rollen som Weyse i Badehotellet?

Jens Jacob Tychsens karakter hr. Weyse er gift med Cecilie Stenspil i ”Badehotellet”, men i virkeligheden danner han også par med en kendt. Jens Jacob Tychsen er kendt for at spille Edward Weyse i ”Badehotellet”, hvor han er gift med Cecilie Stenspils karakter, Helene.

Hvem spiller Amandas datter i Badehotellet?

Lille Frida bliver spillet af Lara Azimi-Busekist, og Amalie Dollerup afslører, hvordan deres første scene gik. For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvem er Bertha i Badehotellet?

27-årige Lucia Vinde Dirchsen er vild med at spille den handlekraftige Bertha i TV 2-hittet. Tyske soldater og en lukket pengetank skræmmer langtfra bramfri Bertha Frigh i “Badehotellet”.

Er Mille Lehfeldt med i Badehotellet?

Mille Lehfeldt som Fanny i "Badehotellet". Der er en særlig grund til, at Mille Lehfeldt har fået rollen som Weyses ekskone Fanny Fjord i ”Badehotellet”. Der kommer nyt liv på hotellet, når hr. Weyses ekskone Fanny Fjord dukker op i tredje afsnit af ”Badehotellet”.

Hvem er skrevet ud af Badehotellet?

Badehotellet er en dansk dramaserie, der er skrevet af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, og sendt på TV 2.