Table of Contents:

 1. Hvilken type bro er Tower Bridge?
 2. Hvor ligger Tower Bridge?
 3. Hvornår er Tower Bridge bygget?
 4. Hvad blev Tower Bridge brugt til?
 5. Hvad er Tower Bridge kendt for?
 6. Hvor lang er London Tower Bridge?
 7. Kan man gå over Tower Bridge?
 8. Hvorfor blev Tower of London bygget?
 9. Hvad kostede det at bygge Tower Bridge?
 10. Hvem byggede London Bridge?
 11. Hvor tit åbner Tower Bridge?
 12. Hvor lang er Tower Bridge?
 13. Hvorfor hedder det Beefeater?
 14. Hvem arbejder på Tower of London?
 15. Hvor lang er London Bridge?

Hvilken type bro er Tower Bridge?

Hængebro Klapbro Tower Bridge/Brotype

Hvor ligger Tower Bridge?

Southwark Tower Hamlets Tower Bridge/Sted

Hvornår er Tower Bridge bygget?

Tower Bridge er en bro i London, som fører over floden Themsen. Den blev åbnet i 1894. Broen er en dobbelt vippebro, hvis hejseværk oprindeligt var drevet af dampmaskiner, men nu er elektriske. Broen har et sydtårn og et nordtårn, der er udformet i stil med Tower of London, som ligger lige ved siden af.

Hvad blev Tower Bridge brugt til?

Towers primære funktion frem til ca. 1650 var som fæstning, kongeligt palads og fængsel for højstatusfanger og kongelige. Siden 1303 har det desuden været hjemsted for de britiske kronjuveler.

Hvad er Tower Bridge kendt for?

Tower Bridge er en bro i London, der fører over den berømte flod Themsen. Broen blev bygget mellem 18 og er siden blevet et ikon for byen London. Broen blev bygget da Londons infrastruktur ikke kunne følge med industrien i byen.

Hvor lang er London Tower Bridge?

244 mTower Bridge / Samlet længde

Kan man gå over Tower Bridge?

Broes gadeniveau er åben for motortrafik og fodgængere, men hvis du ønsker at komme op i de to tårne, på den øvre gangbro eller se broens historiske udstilling, skal du betale adgang til Tower Bridge Exhibition. Her kan du se det victorianske maskinrum med de gamle dampmotorer, der drev broens åbningsmekaniske.

Hvorfor blev Tower of London bygget?

Slottet blev anlagt uden for City of London og var tidligere kernen i Liberties of the Tower of London. Dets primære funktion var at være et befæstet palads for monarken. Efterhånden blev Tower ikke mindst anvendt som fængsel og rettersted, specielt for fanger af høj rang.

Hvad kostede det at bygge Tower Bridge?

MED POMP OG PRAGT Tower Bridge kom til at koste, hvad der i dag ville svare til 500 millioner kroner. Det tog otte år at bygge den, dobbelt så længe som oprindelig beregnet. Byggeriet trak ud af især to grunde: For det første var det vanskeligt at udføre fundamenterne under vandet.

Hvem byggede London Bridge?

John Rennie George Rennie London Bridge/Ingeniører

Hvor tit åbner Tower Bridge?

Tower Bridge Exhibition har åben hver dag hele året undtagen 24. -26. december. Fra april til september er der åben 10.00-17.30, fra oktober til marts 09.30-17.00.

Hvor lang er Tower Bridge?

244 mTower Bridge / Samlet længde

Hvorfor hedder det Beefeater?

Beefeaters. Det vides ikke helt, hvor navnet "beefeaters" kommer fra. Teorier udspringer fra det franske ord buffetier, som betyder "(kongelig) opvarter", til historien om at vagterne fik deres daglige rationer bestående af oksekød og derfor blev kaldt beef eaters («oksekødspisere»).

Hvem arbejder på Tower of London?

Hvad er Tower of London kendt for? Tower of London er særligt kendt for de britiske kronjuveler, ravnene og the Beefeaters, som er de 37 vagter, der holder øje med Tower. Når det er sagt, er der mange forskellige grunde til at besøge Tower of London.

Hvor lang er London Bridge?

269 mLondon Bridge / Samlet længde