Table of Contents:

 1. Hvad er Danmarks største indkøbscenter?
 2. Hvad er verdens største indkøbscenter?
 3. Hvad er det største center i Skandinavien?
 4. Hvor mange Storcenter er der i Danmark?
 5. Er der et center i Silkeborg?
 6. Hvad er størst Rosengårdcentret eller Kolding Storcenter?
 7. Hvor længe har butikkerne åbent i Malmø?
 8. Hvor ligger Danmarks største center?
 9. Hvilke centre åbner 13 april?
 10. Hvilke butikker er med i Handel Silkeborg?
 11. Hvor mange butikker er der i Silkeborg?
 12. Hvilket Storcenter er det største i Danmark?
 13. Hvor stor er Kolding Storcenter?
 14. Er byen åben i Malmø?
 15. Hvad tid lukker butikkerne i Sverige?

Hvad er Danmarks største indkøbscenter?

1. Field's, Ørestad City – 2,5 mia. kr. Field's er landets største center med en 2014-omsætning på 2,5 mia.

Hvad er verdens største indkøbscenter?

The Dubai Mall er verdens største center med shoppingmuligheder, underholdning og fritidsaktiviteter. Det ligger ved siden af verdens højeste bygning, Burj Khalifa, og det har mere end 1200 butikker, 2 stormagasiner samt hundredvis af spisesteder med mad og drikkevarer.

Hvad er det største center i Skandinavien?

Lige meget om man ankommer til Malmø i bil eller med tog, så er Emporia let at svinge forbi. Det store center ligger tæt på broen, lige ved Hyllie Station og motorvej E20. Her er omkring 200 butikker, hvilket gør centret til Skandinaviens største.

Hvor mange Storcenter er der i Danmark?

18 centre. Danske Shoppingcentre er markedets stærkeste spiller med ni centre i Storkøbenhavn, tre på Sjælland og seks i Jylland.

Er der et center i Silkeborg?

Fra industri til shopping Kundemæssigt ligger Center Nord i et smørhul i den gamle arbejderbydel Alderslyst nord for Silkeborg Langsø. Her danner gaderne Nordre Ringvej og Nørrevænget en ellipse, der gennemskæres af Viborgvej.

Hvad er størst Rosengårdcentret eller Kolding Storcenter?

kr. Rosengårdscentret (Odense): 2,1 mia. kr. Kolding Storcenter: 1,9 mia.

Hvor længe har butikkerne åbent i Malmø?

Butikkernes åbningstider Over 400 butikker i Malmø holder åbent om søndagen, og mange har endda åbent længere end fra kl. 12-16. Mange supermarkeder og indkøbscentre holder åbent hver dag til kl. 19 eller endnu længere og de fleste har også åbent om søndagen.

Hvor ligger Danmarks største center?

Fra 2018 er det største center målt på antal butikker (160) Rødovre Centrum i Rødovre. Verdens største indkøbscenter var i mange år West Edmonton Mall i Canada, der nu er overgået af flere indkøbscentre i Kina og Dubai.

Hvilke centre åbner 13 april?

13. april: Indkøbscentre og arkader. Indkøbscentre, stormagasiner, arkader med videre med et areal på 15.000 kvadratmeter eller derunder kan genåbne. Det gælder dog ikke for biografer, restauranter og caféer med videre, som er lokaliseret i indkøbscentret.

Hvilke butikker er med i Handel Silkeborg?

 • Aaskov Modetøj A/S. Østergade 9.
 • AndGoods. Søndergade 2.
 • AQUA AKVARIUM & DYREPARK. Vejlsøvej 55.
 • B-Young. Vestergade 1.
 • BABBA. Nygade 19.
 • Bang & Olufsen. Torvet 2A.
 • Boemo. Vestergade 29, indgang via Bios Gård. 8600 Silkeborg. Tlf.: 93 88 84 25.
 • Bog & Ide / Dansk Papirvare. Vestergade 8.

Hvor mange butikker er der i Silkeborg?

moms. Silkeborg by har i alt 273 butikker med et samlet bruttoareal på 128.100 m2 og en samlet omsætning 2014 på knap 3,1 mia. kr. Silkeborg bymidte er det største udbudspunkt i kommunen med 55 daglig- varebutikker og 155 udvalgsvarebutikker.

Hvilket Storcenter er det største i Danmark?

De største indkøbscentre Field's i Ørestad målt på omsætning. Rosengårdcentret i Odense målt på antal butikker (156). Bruuns Galleri i Aarhus målt på antal besøgende (ca. 11 mio.).

Hvor stor er Kolding Storcenter?

Kolding Storcenter er et indkøbscenter beliggende i Koldings nordlige bydel og er med sine 62.000 m² og over 120 butikker og restauranter Jyllands største indkøbscenter. I centret findes endvidere et Bilka-varehus.

Er byen åben i Malmø?

Butikkernes åbningstider Over 400 butikker i Malmø holder åbent om søndagen, og mange har endda åbent længere end fra kl. 12-16. Mange supermarkeder og indkøbscentre holder åbent hver dag til kl. 19 eller endnu længere og de fleste har også åbent om søndagen.

Hvad tid lukker butikkerne i Sverige?

Sverige har ingen lukkelov, så de fleste indkøbscentre og butikker (over 400) har også åbent om søndagen kl. 12-16. De fleste indkøbscentre har åbent hverdage til kl. 19 eller længere.