Table of Contents:

  1. Hvad sker der i Fortnite?
  2. Hvornår kommer den nye Fortnite season?
  3. Hvor lang er en sæson i Fortnite?
  4. Hvad sker der i den nye sæson i Fortnite?
  5. Hvor meget fylder Fortnite 2021?
  6. Hvornår kommer Fortnite Chapter 2 season 9?
  7. Hvornår ender Fortnite Chapter 2 Season 6?

Hvad sker der i Fortnite?

Fortnite er et gratis onlinespil, hvor du kan spille fire forskellige udgaver af spillet, Battle Royale, Party Royale, Creative og Save The World. Battle Royale er den mest populære, hvor op til 100 spillere skal kæmpe mod hinanden. For at vinde skal man være den sidste spiller, der stadig er i live.

Hvornår kommer den nye Fortnite season?

Med Fortnite Chapter 3 Sæson 1 indstillet til at afslutte den 19. marts, kan vi forvente, at Kapitel 3 Sæson 2 begynder næste dag den 20. marts. Med den nye sæson kan vi også forvente et nyt Battle Pass, nye elementer og nogle ændringer til kortet og dets eksisterende POI'er.

Hvor lang er en sæson i Fortnite?

Fortnite-sæsoner har en tendens til at vare omkring tre måneder i gennemsnit, så timingen giver mening.

Hvad sker der i den nye sæson i Fortnite?

Udgivelsesdato, kamppas, kort, skind, nyheder. Fans af Epic Games 'ikoniske Battle Royale -spil gør sig klar til startdatoen for Fortnite sæson 9 – en ny sæson betyder kortændringer, et nyt kamppas, masser af nye skind og masser af andre grunde til at blive begejstret.

Hvor meget fylder Fortnite 2021?

Patch 14.40 af det populære 'battle royale'-spil sænker markant den mængde plads, spillet optager på din harddisk. Den nye patch 14.40 kommer til at optage ca. 31GB – det er ned fra 90GB.

Hvornår kommer Fortnite Chapter 2 season 9?

Vi har nu en officiel startdato: Fortnite Chapter 2 sæson 9 udgivelsesdato er Mandag den 6. december 2021. Det er rigtigt – Fortnite Chapter 2 Sæson 9 starter om lidt over en måned og lige i tide til jul!

Hvornår ender Fortnite Chapter 2 Season 6?

Adskillige lækere, inklusive HYPEX, afslørede, at Kapitel 2 – Sæson 6 har en slutdato foreløbigt sat til den 8. juni.