Table of Contents:

 1. Er Hubba Bubba dansk?
 2. Hvor mange kalorier er der i Hubba Bubba tyggegummi?
 3. Hvor mange kalorier er der i et stykke Stimorol tyggegummi?
 4. Hvor mange kalorier er der i et stykke tyggegummi?
 5. Er sukkerfri tyggegummi usundt?
 6. Er Stimorol sukkerfri?
 7. Hvor mange stykker tyggegummi er der i en pakke Stimorol?
 8. Er tyggegummi godt for vægttab?
 9. Hvor mange tyggegummi om dagen?
 10. Hvad gør tyggegummi ved maven?
 11. Er sukkerfri Tyggis usundt?
 12. Er Stimorol dansk?
 13. Hvad er der i Stimorol tyggegummi?

Er Hubba Bubba dansk?

Hubba Bubba er et mærke af tyggegummi, der oprindeligt blev produceret af Wm. Wrigley Jr. Company, sin i dag er et dattesleskab af Mars Incorporated, i USA. Det blev introduceret i 1979 og bliver i dag produceret i adskillige lande verden over.

Hvor mange kalorier er der i Hubba Bubba tyggegummi?

Hubba Bubba Jordbær Tyggegummi 35 g.
BRANDSHubba Bubba
ENERGI12 kcal
FEDT0,0 g.
heraf mættede fedtsyrer0,0 g.
KULHYDRAT72 g.

Hvor mange kalorier er der i et stykke Stimorol tyggegummi?

Næringsindhold
Energi670 kcal
Fedt0,1 g
Kulhydrat65,8 g
Protein0,5 g

Hvor mange kalorier er der i et stykke tyggegummi?

Et enkelt stykke almindeligt tyggegummi som stimorol eller V6 vejer omkring 1-2 gram, afhængig af type og mærke. Der betyder, at der er cirka 2-4 kcal i et enkelt stykke tyggegummi. Til sammenligning indeholder en enkelt Piratos omkring 10 kcal.

Er sukkerfri tyggegummi usundt?

Tyggegummi sætter gang i spyttet Spyt indeholder blandt andet enzymerne ptyalin og lysozym, som henholdsvis nedbryder stivelse i mad og dræber bakterier. Men det er bedst at tygge sukkerfrit tyggegummi, da almindeligt tyggegummi sætter munden på overarbejde, og sukkeret angriber tænderne og øger risikoen for huller.

Er Stimorol sukkerfri?

Stimorol Sukkerfri indeholder tyggegummi med smag af den orginale tyggegummi smag, som også er sukkerfrit. Nu kan du tygge tyggegummi med god samvittighed.

Hvor mange stykker tyggegummi er der i en pakke Stimorol?

Der er to stykker tyggegummi i hver pose og man får 250 poser, prisen som er angivet er for et stykke tyggegummi. Sukkerfri tyggegummi - V6 dental disp. ass 170 poser á 2 stk.

Er tyggegummi godt for vægttab?

Med mindre man køber sådan noget børne-/slik-tyggegummi, som indeholder sukker, så er de fleste tyggegummi varianter på markedet jo sukkerfrie. Så de rummer ingen kalorier overhovedet. Derfor vil det heller ikke have en effekt på din vægt overhovedet.

Hvor mange tyggegummi om dagen?

Sukkerfrit tyggegummi er sødet med sukkeralkoholer og feder kun ved ekstremt forbrug. Hvis de "flere stykker tyggegummi", du spiser om dagen, svarer til eksempelvis 5 stykker (en halv pakke), har det altså ikke decideret fedende effekt.

Hvad gør tyggegummi ved maven?

Til trods for mavens ekstremt sure indhold og dens ret effektive fordøjelsesenzymer kan kroppen ikke gøre ret meget ved selve gummiet. Tyggegummi passerer derfor stort set uberørt gennem maven og tarmen, om end lidt langsommere end de andre fødevarer, vi putter i munden.

Er sukkerfri Tyggis usundt?

Fødevarer, der er sødet med sukkeralkoholer såsom sukkerfrit tyggegummi - er altså rige på energi. Da sødeevnen hos nogle af stofferne kan være mindre end traditionelt sukker, kan produkter sødet uhensigtsmæssigt med sukkeralkoholer faktisk være meget energirige. Du bør derfor spise sukkerfrit tyggegummi med omtanke.

Er Stimorol dansk?

Stimorol er oprindeligt et dansk mærke, skabt af Dandy (Dansk Tyggegummi Fabrik red.) i 1956. I begyndelsen blev mærket kun solgt i Danmark og resten af Skandinavien.

Hvad er der i Stimorol tyggegummi?

Sødestoffer (sorbitol, maltitol, maltitolsirup, xylitol, aspartam, acesulfam-K), gummibase, fyldemiddel (E170), aromaer, lakrids ekstrakt, fortykningsmiddel (E414), emulgator (solsikke-lecithin), farvestof (E171), overfladebehandlingsmiddel (E903), antioxidant (E321). Indeholder en phynylalaninkilde.