Table of Contents:

 1. Kan ikke godkende app?
 2. Hvordan virker smitte appen?
 3. Hvor finder man fortrolighed i indstillinger?
 4. Hvorfor virker Spørg før køb ikke?
 5. Hvordan godkender man Firmaapps på iPhone?
 6. Hvor hurtigt kan man smitte med corona efter man selv er smittet?
 7. Hvor hurtigt udvikler man symptomer hvis man har været udsat for smitte med ny coronavirus?
 8. Hvor er fortrolighed på iPhone?
 9. Hvad er lokal netværksadgang?
 10. Hvordan slår man Forældrekontrol fra på iPhone?
 11. Hvorfor virker Familiedeling ikke?

Kan ikke godkende app?

Skift indstillinger for godkendelse af køb
 1. Åbn Google Play-appen .
 2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
 3. Tryk på Indstillinger Familie. Se familiemedlemmer.
 4. Tryk på familiemedlemmets navn. Godkendelse af køb.
 5. Vælg en af disse muligheder: Alt indhold. Kun betalt indhold. Kun køb i apps. Godkendelse er ikke nødvendigt.

Hvordan virker smitte appen?

Når du bruger appen, anvendes Bluetooth-forbindelsen på din smartphone til at registrere og lagre ID'er på andre brugere med appen installeret, som du opholder dig i nærheden af. Appen er baseret på en teknologi (API'er), der er udviklet af Google og Apple.

Hvor finder man fortrolighed i indstillinger?

Gå til Anonymitetsindstillinger for at se en liste over apps, der har anmodet om at spore din aktivitet. Hvis du bruger en iPhone, iPad eller iPod touch, skal du gå til Indstillinger > Anonymitet > Sporing. Hvis du bruger et Apple TV, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Anonymitet > Sporing.

Hvorfor virker Spørg før køb ikke?

Gå til Indstillinger. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Familiedeling. Hvis du er familiearrangøren, skal du sørge for, at Deling af køb er slået til. Derefter kan du trykke på et familiemedlems navn for at se, om Spørg før køb er slået til for vedkommendes konto.

Hvordan godkender man Firmaapps på iPhone?

Tryk på producentens beskrivelse under overskriften Firma-app for at godkende denne producent. Du bliver derefter bedt om at bekræfte dit valg. Når du har godkendt denne beskrivelse, kan du manuelt installere apps fra den samme producent og åbne dem med det samme.

Hvor hurtigt kan man smitte med corona efter man selv er smittet?

Forskning tyder på, at personer smittet med COVID-19 udskiller den største virusmængde – og dermed er mest smitsomme – et par dage op til, de får symptomer på COVID-19 og i de første dage af sygdommen. Men også i døgnene op til de første symptomer kan man udskille virus og dermed smitte andre.

Hvor hurtigt udvikler man symptomer hvis man har været udsat for smitte med ny coronavirus?

De fleste, som bliver smittet med ny coronavirus, udvikler symptomercovid-19 mellem 1 og 14 dage efter, de har været udsat for smitte. Størstedelen får symptomer efter ca. 5-6 dage. Særligt i dagene op til personen får symptomer, er der øget risiko for at smitte andre.

Hvor er fortrolighed på iPhone?

Under Indstillinger > Anonymitet kan du se, hvilke apps du har givet adgang til bestemte oplysninger samt give eller tilbagekalde adgang fremadrettet.

Hvad er lokal netværksadgang?

Adgang til dit lokale netværk Når du første gang åbner en app efter opdateringen, vil nogle af dem bede om at få lokal netværksadgang. I så fald kommer der en besked frem, der anmoder om at finde og oprette forbindelse til enheder på dit lokale netværk. Tryk på Tillad ikke for at nægte adgangen.

Hvordan slår man Forældrekontrol fra på iPhone?

Gå til Indstillinger, og tryk på Skærmtid. Tryk på Indhold og anonymitet. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det. Under Tillad ændringer skal du vælge de funktioner eller indstillinger, du vil tillade ændringer af, og derefter vælge Tillad eller Tillad ikke.

Hvorfor virker Familiedeling ikke?

Kontroller dine indstillinger for Familiedeling. Sørg for, at du bruger det samme Apple-id til Familiedeling og Medier og køb. Og sørg for, at Deling af køb er slået til. Bed derefter dine familiemedlemmer om at kontrollere deres indstillinger.