Table of Contents:

 1. Hvad er en LS motor?
 2. Er Chevrolet Cruze en god bil?
 3. Hvem laver Chevrolet Cruze?
 4. Hvad hed Chevrolet før?
 5. Hvem ejer hvem biler?
 6. Hvem ejer Daewoo?
 7. Hvem ejer GM?
 8. Hvem ejer bil nummerplade?
 9. Hvilke firmaer ejer VW?
 10. Hvem laver Daewoo?
 11. Hvem ejer Buick?
 12. Hvem ejer Isuzu?
 13. Hvordan finder man frem til ejeren af en bil?
 14. Kan man søge på Nummerplade?

Hvad er en LS motor?

LS er flagskibet og indbegrebet af Lexus. Den store sedan har været med siden starten i 1989, og den får lov at komme med til Danmark som topmodel. Fra tidligere at have kørt med V8-motor kører LS nu med V6-motor – en 3,5 liter stor en af slagsen, som er monteret med to turboladere.

Er Chevrolet Cruze en god bil?

Cruze er en ganske rummelig bil. Den er lige så bred og høj som en VW Golf, men den er 40 cm længere, og så er den vigtige akselafstand hele 10 cm større. Det har kastet gode kabinemål af sig, og der er derfor rimelig plads i bilen til fem personer.

Hvem laver Chevrolet Cruze?

Chevrolet Cruze er en personbilsmodel fra General Motors.

Hvad hed Chevrolet før?

Lavprismærket Chevrolet, der en gang hed Daewoo, udgår i Europa om senest to år. General Motors vil hellere koncentrere sig om Opel.

Hvem ejer hvem biler?

Ikke mange danskere vil savne mærket med en 165-årig historie, men en del australiere vil. Også selv om de næsten var holdt med at købe det. Holden-mærket forsvinder i 2021, har dets ejer, amerikanske General Motors besluttet. Det betyder samtidig, at GM helt forlader Australien og New Zealand.

Hvem ejer Daewoo?

GM Daewoo (지엠대우) er et sydkoreansk bilmærke ejet af General Motors, som profilerer sig med lave priser.

Hvem ejer GM?

Mærkerne GM Daewoo, Hummer, Oldsmobile, Pontiac, Saturn fremstilles ikke længere mens Saab og Opel er frasolgt. GM driver også et finansieringsselskab, GMAC Financial Services. GM's største marked er USA, fulgt af Kina, Canada, Storbritannien og Tyskland.

Hvem ejer bil nummerplade?

Som udgangspunkt kan man ikke finde ejeren af en bil, hvis man bare kender registreringsnummeret. Det kan kun politiet og lignende, der har adgang til alle data i CMR – også kaldet motorregistret – der er stedet, hvor myndighederne opbevarer data på ejerskab, syn og afgifter på alle biler i Danmark.

Hvilke firmaer ejer VW?

Volkswagen Group består udover Volkswagen af 12 mærker indenfor motorkøretøjsbranchen. Det er blandt andet Audi, Porsche, SEAT, Škoda Auto, Bentley, Bugatti, Lamborghini, MAN, Scania, Volkswagen Erhvervsbiler og gennem et delvist ejerskab af Suzuki Motor Corporation (19,9 %) Suzuki-mærket og Maruti Suzuki-mærket.

Hvem laver Daewoo?

GM Daewoo (지엠대우) er et sydkoreansk bilmærke ejet af General Motors, som profilerer sig med lave priser. Daewoo kom til Danmark i midten af 1990'erne med Daewoo Nexia og blev solgt gennem Nissans forhandlernet. Siden 2005 er Daewoos modeller blevet solgt med Chevrolet-mærke i Vesteuropa.

Hvem ejer Buick?

General Motors Company eller GM (NYSE: GM, TSX: GMM.

Hvem ejer Isuzu?

Nellemann Gruppen har bl. a. agenturet på Kia, Aston Martin og Isuzu samt landbrugsmaskiner.

Hvordan finder man frem til ejeren af en bil?

Det er bilens originale registreringsattest der viser, hvem der ejer bilen. Har du ikke adgang til den, kan du med bogstaver og tal fra nummerpladen eller med stelnummeret, som findes i forruden, få en lang række oplysninger om din egen eller andres bil.

Kan man søge på Nummerplade?

Når du skal undersøge oplysninger om en bil, kan du hurtigt og nemt gøre det her hos Nummerplade.net. Alt, du skal gøre, er at indtaste nummerpladen eller stelnummeret i søgefeltet her på siden. Derefter får du den fulde oversigt over alle de informationer, der er om bilen.