Table of Contents:

 1. Hvad hedder de tre brødre i bjørne brødrene?
 2. Er Bjørne Brødre Disney?
 3. Hvad handler Bjørne Brødre om?
 4. Hvor foregår Bjørne Brødre?
 5. Hvem lægger stemme til Ratatouille på dansk?
 6. Hvad hedder rotten i Ratatouille?
 7. Hvad hedder manden fra Ratatouille?
 8. Hvad handler Ratatouille om?
 9. Hvorfor hedder det Ratatouille?
 10. Hvem lægger stemme til rotten i Ratatouille?
 11. Hvad handler Ratatouille?
 12. Hvad gør Remy da han vil redde suppen?
 13. Hvad hedder ham fra Ratatouille?
 14. Hvad laver en chefkok?
 15. Hvor stammer Ratatouille fra?

Hvad hedder de tre brødre i bjørne brødrene?

De tre brødre, Kenai, den yngste; Denahi, den mellemste; og Sitka, den ældste, er på vej hjem fra jagt, da Kenai, som den sidste af brødrene skal have overrakt sit ceremonielle totem; en figur udformet som et dyr.

Er Bjørne Brødre Disney?

Bjørne Brødre” er en Disney-film efter den klassiske opskrift, der indtil for få år siden gjorde, at Disney var nærmest enerådende på tegnefilmsmarkedet. I de senere år er Disneys dominans blevet udfordret af selskabet DreamWorks (som bl. a. står bag ”Shrek”-filmene).

Hvad handler Bjørne Brødre om?

Den unge Kenai forvandles til en bjørn og opdager nu verden på en ny måde og får nye perspektiver. Sammen med sin nye ven bjørneungen Koda møder han bl.a. elgene Rutt og Tuke. Samtidig bliver de jaget af deres egne.Bjørne Brødre / Filmsynopsis

Hvor foregår Bjørne Brødre?

Historien foregår i en istid i Nordamerika for længe siden. I en stammelandsby bor 3 brødre: Sitka, Denahi og Kenai. Sitka, den ældste, og Denahi, den mellemste, arbejder hårdt, og de synes at deres lillebror, Kenai, burde lege mindre og arbejde hårdere.

Hvem lægger stemme til Ratatouille på dansk?

Stemmer
RolleEngelskDansk
SkinnerIan HolmAnders Bircow
Anton EgoPeter O'TooleHenning Jensen
Auguste GusteauBrad GarrettFlemming Krøll
DjangoBrian DennehyKurt Ravn

Hvad hedder rotten i Ratatouille?

Filmens handling. Kokken Gusteaus restaurant i Paris kåres som den bedste i hele verden, men hans bog ”Enhver kan lave mad” sables ned af Anton Ego, den sure anmelder. Rotten Remy bor sammen med sin store familie i et hus på landet, og Remy er fascineret af menneskenes evne til at opfinde ting og til at lave mad.

Hvad hedder manden fra Ratatouille?

Remy (Patton Oswald) hedder hovedpersonen i Ratatouille, og han er en ung gourmet-rotte, der har meget svært ved at acceptere sin hastigt voksende families villighed til at æde hvad som helst fra skraldespanden.

Hvad handler Ratatouille om?

Remy har alt det, der skal til for at blive kok i verdensklasse; en fremragende smag, sans for detaljer og så er han fransk. Problemet er bare, at han desværre også en rotte, så han er ikke ligefrem velset i køkkenet på den mondæne restaurant. Men da kokkeeleven Linguini (dansk stemme: Jonas Schmidt) får brug for hjælp, øjner Remy sit livs chance, og sætter sig for at støtte Linguini på bedste vis. Nu har Paris pludselig fået en ny mesterkok.Ratatouille / Filmsynopsis

Hvorfor hedder det Ratatouille?

Retten stammer oprindeligt fra provencekøkkenet i Nice, og disse rødder afspejles i navnet: "rata" betyder "mad" og "touille" betyder "rør". Så ratatouille betyder bogstaveligt talt "rørt mad", som tilberedes og simrer i mange timer.

Hvem lægger stemme til rotten i Ratatouille?

Filmen fortæller historien om Rémy (stemme af Patton Oswalt i engelsksproglig version), som er en rotte, som lever i Paris og vil være chefkok.

Hvad handler Ratatouille?

I en af Paris' fineste restauranter bor Remy, en ambitiøs rotte, der drømmer om at blive en anerkendt fransk kok. Splittet mellem sin families ønsker og sit sande kald, sætter Remy sammen med vennen, Linguini, gang i en kædereaktion af grinagtige begivenheder, der vender lysets by fuldstændig på hovedet.

Hvad gør Remy da han vil redde suppen?

På trods af risikoen for at blive opdaget, redder Remy suppen ved at tilsætte diverse ingredienser. Suppen serveres tilfældigvis for en madanmelder, som er begejstret! Derfor kan køkkendrengen ikke fyres – for enhver kan jo lave mad!

Hvad hedder ham fra Ratatouille?

Remy (Patton Oswald) hedder hovedpersonen i Ratatouille, og han er en ung gourmet-rotte, der har meget svært ved at acceptere sin hastigt voksende families villighed til at æde hvad som helst fra skraldespanden.

Hvad laver en chefkok?

Arbejdet i det professionelle køkken er et teamsamarbejde. I større køkkener med mange ansatte er det køkkenchefen, der tilrettelægger slagets gang. Det er også køkkenchefen, der udarbejder menuer og står for indkøb og beregninger. På mindre steder klarer kokken de ting selv.

Hvor stammer Ratatouille fra?

Ratatouille, der stammer fra Nice, er en traditionel del af det franske provencekøkken, men i dag er retten populær i utallige variationer i hele Europa. Denne opskrift er særligt god til havrude. Ratatouille blev engang anset for at være de fattiges mad.