Table of Contents:

 1. Hvordan slipper man af med en mand?
 2. Hvorfor gider min kæreste mig ikke?
 3. Hvordan får man sin mand til at hjælpe?
 4. Hvorfor er min kæreste sur?
 5. Hvordan bliver jeg ligeglad med ham?
 6. Hvordan stopper jeg med at tænke på ham?
 7. Hvad er Nærhedsangst?
 8. Hvornår er det tid til at gå fra hinanden?
 9. Hvordan kan man forkæle sin kæreste?
 10. Hvordan får min mand følelser for mig igen?
 11. Hvordan takler jeg min mands vrede?
 12. Hvornår skal man opgive et forhold?
 13. Hvordan savner mænd?
 14. Hvorfor bliver jeg ved med at tænke på ham?
 15. Hvorfor kan jeg ikke føle kærlighed?

Hvordan slipper man af med en mand?

Du er bange for at såre ham Så mærk efter dit eget behov, stol på dine instinkter og sig fra klart og tydligt. Du kan jo trøste dig med, at han skam nok overlever at blive afvist. De fleste gange endda ganske let, men selv ham, der er meget forelsket i dig, vil komme over det, omend det så nok tager lidt længere tid.

Hvorfor gider min kæreste mig ikke?

Det kan også være, at du skal overveje med dig selv, om det er ham du vil være sammen med, hvis han ikke vil det samme som dig, på de præmisser du ønsker. Det kan være svært at tage sådan en beslutning, men det er en god ide at spørge sig selv, om han gør dig mere ked af det, end han gør dig glad.

Hvordan får man sin mand til at hjælpe?

1. Vær opmærksom på om du får gjort dig selv til offer i det her. Det er vigtigt at få sorteret ud i hvor du reelt mener I ikke deles om de opgaver der er og hvor du har brug for hjælp og hvor dit udgangspunkt helt naturligt er et fordomsfuldt ”det gider han nok ikke”.

Hvorfor er min kæreste sur?

Den kendsgerning, at I er vokset op i meget forskellige hjem, hvor du har været vant til en åben, glad stemning, og han har gået lidt for sig selv med sine tanker og følelser, kan være grunden til, at han har svært ved at give udtryk for, hvordan han har det med sig selv og sit forhold til dig.

Hvordan bliver jeg ligeglad med ham?

Lav derfor en fysisk liste med alle de ting, du kan se, du lærte i dit tidligere forhold. En liste, der gør det helt klart, hvad du vil stå model til og ikke vil stå model til næste gang, du går ind i et forhold. Sæt ring om alt det, du gerne vil tage med i dit næste forhold.

Hvordan stopper jeg med at tænke på ham?

Det er svært at komme videre, hvis du konstant bliver mindet om ham. Sørg derfor for at gemme billeder af ham væk, lad være med at gense den første film, som I så sammen i biografen, eller at læse et gammelt brev, som du har fået af ham. Gem minderne væk, og find dem først frem igen, når du er helt ovre ham.

Hvad er Nærhedsangst?

Netop nærhedsangst er en af årsagerne til, at man ikke får sagt de svære ting til hinanden. Når man begynder at tale ægte med hinanden, kommer man tættere på hinanden og sig selv, og det kan godt virke skræmmende, fordi det bliver for nært.

Hvornår er det tid til at gå fra hinanden?

5 tegn på at det kan være bedst at 1. Der er vold eller misbrug i forholdet. 2. Du føler dig mere ensom sammen med din ægtefælle end uden, og parterapi og andre forsøg på at komme tættere på hinanden har ikke båret frugt.

Hvordan kan man forkæle sin kæreste?

15 måder at forkæle en mand
 1. Giv ham gaver. Der findes ikke noget bedre end at få gaver, du ikke havde forventet at få. ...
 2. Hold et surprise-party for ham. ...
 3. Mød ham i undertøj. ...
 4. Plej hans tømmermænd. ...
 5. Giv ham små kærlighedserklæringer. ...
 6. Find din indre sygeplejerske frem. ...
 7. Strip for ham. ...
 8. Vær hans massagepige.

Hvordan får min mand følelser for mig igen?

Hvis du gerne vil have hans opmærksomhed og hans varme følelser for dig igen, er det eneste du ikke må gøre at kræve det. Du må gerne være ærlig, men afhold dig fra at være needy. Vær venlig og hensynsfuld. Opfør dig ordentligt.

Hvordan takler jeg min mands vrede?

Hvis din partner ofte er vred og irriteret, kan følelserne hobe sig op: Giv dig selv varme og omsorg. Vær ikke kritisk og hård ved dig selv i denne situation. Forstå dine egne reaktioner: Vær bevidst om, at din partners opførsel kan ramme 'gamle sår' fra tidligere i dit liv.

Hvornår skal man opgive et forhold?

– Hvis du strækker dig for langt, kan du ende med at føle dig udvisket som person. Du ved ikke, hvem du er længere og har en følelse af, at hvis du ikke går, så bliver du tilintetgjort. Du skal også gå, hvis du føler dig frastødt af din partner, oplever ham som grænseløs og manipulerende, siger Vibeke Dyhrcrone.

Hvordan savner mænd?

Du savner at være tæt på ham og føle dig som stjernen i hans univers, og du tænker med længsel på dengang, han ikke kunne slippe dig. Rigtigt mange af de kvinder, som fylder mit samtalerum med deres tanker, beskriver en længsel efter mere nærvær. Efter at føle sig set, begæret, villet og elsket.

Hvorfor bliver jeg ved med at tænke på ham?

Du må forstå, at det heller ikke var nemt for modparten. Tag dig den tid, du har behov for, men hvis du bliver ved med at have det elendigt, så kan det være, at du har nogle underliggende problemer med ensomhed og forhold til andre mennesker, som du skal tale med en psykolog om.

Hvorfor kan jeg ikke føle kærlighed?

Vi er alle født med evnen til at forelske os og føle kærlighed. Der kan i social arv være oplevelser, som kan gøre det lidt vanskeligere, det skal der i så fald arbejdes med. Der kan være oplevelser, som gør, at du ikke tør forelske dig, fordi det har gjort ondt tidligere. Der kan være mange årsager.