Table of Contents:

 1. Hvor er det bedst at sælge smykker?
 2. Hvad bliver der solgt mest af på DBA?
 3. Hvor kan jeg sælge mine gamle smykker?
 4. Hvor kan man få vurderet sine smykker?
 5. Hvor kan jeg sælge sølvsmykker?
 6. Hvor meget er mine smykker værd?

Hvor er det bedst at sælge smykker?

Den lokale guldsmed kan være en fin løsning, hvis du skal sælge et lille smykke uden så meget guld eller sølv i. Det kan være mere belejligt hvis man i forvejen kender sin lokale guldsmed. Men skal du sælge et dyrere smykke med et højere guld- eller sølvindhold i, så kan det bedre betale sig at sælge til Nordisk Guld.

Hvad bliver der solgt mest af på DBA?

Her serverer vi dig top ti over de mest anvendte søgeord på DBA i 2021:
 • Sovesofa. 1.942.527 gange blev der søgt på 'sovesofa' på DBA. ...
 • Cykel. 2.401.603 gange blev der søgt på 'cykel' på DBA. ...
 • Kommode. 2.516.554 gange blev der indtastet 'kommode' i DBAs søgefelt. ...
 • Lænestol. ...
 • Skrivebord. ...
 • Sofabord. ...
 • Lego. ...
 • iPhone.

Hvor kan jeg sælge mine gamle smykker?

Når du sælger dine smykker hos Nyfortuna, udbetaler vi via bank overførsel eller kontant efter aftale. Hvis du har gamle guldsmykker liggende, som ikke længere har nogen affektionsværdi, kan der sagtens gemme sig værdier for mange penge.

Hvor kan man få vurderet sine smykker?

Spørg din lokale guldsmed Et oplagt sted at gå hen for at klar besked, er hos din lokale guldsmed, som du har tillid til. Nogle guldsmede gør det som en service for sine kunder. Andre tager et symbolsk beløb, for hvis der er tale om mange smykker med flere dyre sten, tager det tid at lave en vurdering.

Hvor kan jeg sælge sølvsmykker?

Nyfortuna tilbyder markedets bedste sølvpriser Vi har mere end 10 års erfaring med køb og salg af sølv og sølv smykker og har siden 2008 kunnet tilbyde private kunder at sælge deres gamle sølvsmykker nemt og sikkert.

Hvor meget er mine smykker værd?

Tag dine smykker til en vurderingsmand Den eneste måde at svare på spørgsmålet "Hvor meget er mine smykker værd?" er af konsultation med en smykkevurderingsmand. Disse mennesker er professionelle, der kan identificere små detaljer på dine smykker, som kan hæve eller sænke dets værdi.