Table of Contents:

  1. Kan hår ændre farve?
  2. Hvor meget koster det at få farvet hår?
  3. Hvor mange farver hår?
  4. Kan man lysne farvet hår?
  5. Hvad koster det at få lavet striber i håret?
  6. Hvor meget koster det at få lavet striber i håret?

Kan hår ændre farve?

Håret bliver i samme nuance Hårets farve kommer fra det pigment, som hårsækken tilfører hårstrået, og produktionen af pigment stiger i barnealderen til lidt efter puberteten for så at aftage med alderen. Så farveskiftet kommer fra, hvilke farver fra paletten, der først aftager eller ændrer sig.

Hvor meget koster det at få farvet hår?

Priser
Dameklip300 kr.
Farve, Kort400 kr.
Farve, Mellem470 kr.
Farve, Lang710 kr.
AfrensningFra 360 kr.

Hvor mange farver hår?

Når du har besluttet, hvilken hårfarve du gerne kunne tænke dig, er det tid til at tage stilling til hvilken type hårfarve der er bedst netop til dig. På markedet finder du generelt 4 forskellige typer farve du kan vælge, alt efter hvad dit behov er.

Kan man lysne farvet hår?

Ja, i de fleste tilfælde kan det godt lade sig gøre ved at afrense/afblege håret først og derefter indfarve det i en lysere farve. Man kan dog risikere at skulle rense farve af i flere arbejdsgange, da det kan være svært at lysne så mange toner, især hvis håret har været farvet mørkt mange gange.

Hvad koster det at få lavet striber i håret?

At få lavet lyse striber i håret hos en frisør koster mellem 500 og 1.000 kr. Prisen afhænger af, om dit hår er langt eller kort, og om dit hår også skal klippes. Prisen du får hos frisøren er typisk en samlet pris på både klipning og lyse striber.

Hvor meget koster det at få lavet striber i håret?

Hvad koster striber/reflekser? For sådanne en behandling ligger vores priser som udgangspunkt mellem 990 og 1.960 kr. for hele håret. Dog er disse priser kun vejledende, da den endelige pris afhænger af dit hår, tidligere behandlinger og den tid, vi skal afsætte til behandlingen.