Table of Contents:

  1. Hvad er den bedste hårbørste?
  2. Hvilken Mason Pearson børste skal man vælge?
  3. Hvad er en Paddle Brush?
  4. Er det godt at børste håret?
  5. Er Mason Pearson pengene værd?
  6. Hvorfor Wet Brush?
  7. Hvad er en Detangler børste?

Hvad er den bedste hårbørste?

Har du kort hår, er den bedste hårbørste for dig en rundbørste. På den måde kan du style dit hår, og skabe mere volumen. Rundbørster fås i alle størrelser, og du kan derfor få en børste, der passer perfekt til dit hår. Rundbørster er særligt gode, når du føntørrer håret, og på den måde kan du skabe mere form i håret.

Hvilken Mason Pearson børste skal man vælge?

Har du fint og tyndt hår anbefaler vi hårbørster med 100% vildsvinehår. Har du derimod normalt eller tykt hår, anbefales det at du benytter en Mason Pearson børste som både indeholder vildsvinehår, samt nylon. Vælger du en Junior size, som er den største af Mason Pearson børsterne, følger der en rengøringsbørste med.

Hvad er en Paddle Brush?

Vores Curved Paddle Brush er en specielt god børste til dig med langt og/eller filteret hår. Hårbørsten kan anvendes i både vådt og tørt hår. Ved anvendelse i det våde hår er den fantastisk til at redde filteret hår ud, HUSK at du skal børste den nederst del af håret først og så arbejde dig op efter.

Er det godt at børste håret?

Ved at børste håret så mange gange, med de specielle hår, så suges hårets naturlige fedtstoffer fra hovedbunden og fordeler dem ud på resten af håret, som derved bliver sundere, blødere og mere glansfuld. Ved at redde håret igennem 100 gange daglig, så får man også masseret hovedbunden og givet den en god peeling.

Er Mason Pearson pengene værd?

Er den virkelig alle pengene værd? Ja og Nej! Ja, hvis du er klar til at smide mellem 7 kr. efter en børste og nej, hvis du klarer dig fint med alternativer, som er gode, men måske lige mangler den lille ekstra ting (som også kunne være udseendet).

Hvorfor Wet Brush?

Med Wet Brush mindskes risikoen for splittede ender, brud på håret og hårtab, idet børstens fleksible pigge glider lettere gennem håret uden at trække i og slide på hårstråene. De bløde spidser fremmer samtidig blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket skaber bedre vækstbetingelser for håret.

Hvad er en Detangler børste?

Detangler er den ultimative hårbørste til filtret hår Detangler giver også en blød hovedbundsmassage med sine bløde børster , der fremmer hårvækst og blodgennemstrømningen, hjælper med følsom hovedbund og tyndt hår. Detangler fås i en række forskellige farver, fra frisk til neutral.