Table of Contents:

  1. Hvordan farver man en udgroning?
  2. Hvordan afbleger man udgroninger?
  3. Hvad kan man gøre ved Udgroninger?
  4. Er det moderne med krøller?
  5. Hvornår går toningsfarve ud?
  6. Hvad gør toning ved håret?
  7. Er toning permanent?

Hvordan farver man en udgroning?

Farvning af udgroninger, hår tidligere farvet med samme farve. Start med uvasket og tørt hår for det bedste resultat. Påfør halvdelen af farveblandingen fra Aktivator flasken på alle udgroninger (ved hårrødderne) ved at skille håret ved hårbunden. Vær sikker på, at alle udgroninger er dækket af hårfarve.

Hvordan afbleger man udgroninger?

Anvendelse på hårrødderne/udgroningen: Blandingen skal påføres i tynde, skillelinjer fra øre til øre og om i nakken dvs. det nederste af håret og toppen undlades.

Hvad kan man gøre ved Udgroninger?

Du kan camouflere din udgroning ved hjælp af enten en farvet tørshampoo eller en balsam med pigment. Tørshampoo fås i forskellige farvetoner fra helt lys til brune eller helt mørke nuancer. Den giver et strejf af farve over din udgroning, så overgangene udviskes midlertidigt.

Er det moderne med krøller?

Trend 2: Krøller Naturlige krøller storhitter, og det kan være at du er så heldig at være udstyret med smukke naturlige krøller eller tekstur i håret. Ellers er det også helt okay at snyde sig til de krøllede lokker med eksempelvis en permanent behandling ved frisøren.

Hvornår går toningsfarve ud?

En toning - afhængig af dit eget hår - holder normalt 4-8 uger. Toningen vil i perioden gradvist forsvinde. Dit problem er så de steder i dit hår hvor du gentagne gange har fået lavet striber. Her er der en meget stor sandsynlighed for at dit hår er mere åbent, og derfor har modtaget mere toning end resten af dit hår.

Hvad gør toning ved håret?

Formålet med en toning er at forstærke din naturlige hårfarve og passer godt til dig, som vil farve for første gang, men også til udvoksning og til at opfriske håret mellem farvninger.

Er toning permanent?

En toner forsvinder gradvist ud af håret i modsætning til permanent farve som bliver. Derfor vil du med permanent farve kunne se en tydelig overgang fra dit farvede hår til dit naturlige.